Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Dorian #187515 üzenetére

    Azt mondják eleinte mikor kezdő vki lehetséges egyszerre a kettő, de igazi masszát bulknál tudsz magadra pakolni /majd kijavítanak ha tévedek/. Nyílván ott is törekedni kell arra, hogy minél normálisabban egyél, szal nem cola+pizza egész nap (:

    Vitee: nálam ami szerintem hiba volt az az, hogy nem figyeltem a fehérjét. Tudom másnak ez természetes, de én pl idegenkedtem a főzéstől, vagy ettem itt ott vagy azt amit feleségem főzött. Namost ez nyílván nem mindig tartalmazott elég proteint és a testsúlykg x 1.6-2g nem volt meg illetve a kcal több volt, mint ami kellett volna. Jelenleg főzök is, na jó ez nagyképűen hangzik, az ilyen csirke rízs kajákat el tudom készíteni, 4-5 étkezésre elég adagot készítek és azt eszem 2 napig. Mellette ha olyan van és látom, hogy nem lenne meg a bevitel, akkor nem csak az edzés utáni fehérjét iszom meg, hanem iszok egyet este is. Nemtudom a heti 500g-700g deficit lehet e, bár én kezdő vagyok, arra azt írják elvileg, hogy lehet, de majd vmi tapasztaltabb megmondja.

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák