Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ncc1701

    veterán

    válasz K1LLMy53Lf #200026 üzenetére

    Azért éhezik, mert sok ch-t eszik, és ugrabugrál a vércukra. Akinek ehhez szokott a szervezete, annak 3-4 óránként ennie kell, mert sajnos ő így működik. Neki nem fog a zsír raktárakból azonnal energiát felszabadítani, mert inkább elkezd izmot bontani, és abból ch-t csinálni. Közben meg a beleiben a ch-t emésztő bacijai riadót vernek, és bombázzák az agyat, h mostazonnal sütit, csokit, péksütit, bármit, amiben sok ch van.
    Én a kalóriám 60%-át zsírból fedezem, és ugyan nem mértem, de tuti nagyrészt ketózisban vagyok. A beleimben ezek a bacik már jórészt elköltöztek. Ha megeszek egy egész pizzát, akkor a sok ch-tól fosok egy q nagyot. Viszont ha lehúzok 2 deci oliva olajat plö, vagy vele ekvivalens zsírt beviszek, semmi nem történik, szépen megemésztem. És tudod, h mi van, ha kimarad egy kaja? Semmi, éhes sem vagyok. Annyi eszem mondjuk van, h a következő kajánál belapátoljam azt a kalória mennyiséget, ami kell a szinten tartáshoz.
    Nekem ez az egész azért hihetetlen, mert 3 éve napi 6-7x ettem, és állandóan éhes voltam. Qrva minőségi változás ez az életemben, h nem vagyok ráfüggve a kajára, a célom az, h ha már nem kell melóznom, akkor egy kései reggeli+korai ebéddel meglegyek.

  • Dorian

    félisten

    válasz K1LLMy53Lf #200026 üzenetére

    CRP vagy HS-CRP?
    Mert labor szerint:
    CRP 5 alatt jó (az amúgy a jóval kevésbé pontos mérés)
    HSCRP pedig 10 felett konkrét gyulladást jelez, kardiovascularis rizikó pedig 3-10-ig fokozott, 1-3 esetén pár hónap múlva újramérendő, 1 alatt rendben.
    De ez alatt is minél alacsonyabb annál jobb.
    Nálam a CRP 0,2 volt, egy későbbi HSCRP 0,3 Pedig nem böjtölök és eszek tejet, glutént, húst, meg ilyen megmondók által kiátkozott dolgokat is

Új hozzászólás Aktív témák