Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Olyan problémába futottam bele, hogy a szüleimnél felhelyezett Hikvision kamerát (DS-2CD2051G1) amelyet eddig LAN kábelen használtunk minden probléma nélkül, át kellett helyezni olyan helyre, ahol nem kivitelezhető csak a wifi csatlakoztatás.
És itt jön a probléma, hogy a kamerát nem tudjuk elérni a Hik-Connect alkalmazáson keresztül. Már mindent megpróbáltam, adtam neki a routerben fix IP címet, port forwardinggal beállítottam a a kamera számára a 8000-es portot, mégsem látszik a kamera.
Ahogy az alábbi képeken látszik, az iVMS-4200 online állapotúnak látja a kamerát, míg a Hik-Connect offline-nak. (Bár a iVMS local IP címet mutat, a HC meg külső IP címet.)
Van valakinek ötlete, hogy mivel kellene próbálkoznom?
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Morris #15652 üzenetére
Ugyanahhoz a routerhez kapcsolódik mint korábban és az iVMS alkalmazáson keresztül tökéletesen látszik a kamera élőképe, tehát internetet "kap" a kamera. Ha légvonalban kihúzom oda a lan kábelt ahova most fel lett szerelve a kamera, és bedugom, akkor tökéletesen működik újra, kihúzva a kábelt megint csak az iVMS-en keresztül látszik a kamera.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz bigrock #15656 üzenetére
Mindkét dolgot kipróbáltam, sajnos egyik sem hozta meg a remélt eredményt. Alapból a platform hozzáférésnél a
litedev.eu.hik-connect.com
szerepelt, de ráerőszakoltam a másikat. DNS szervernél pedig a 91.147.224.13 volt, átírtam 8.8.8.8, és 8.8.4.4-re, de ez sem segített.
Továbbra is kizárólag local hálózaton látszik a kamera. Megnéztem a router tűzfalat, IPv4-re le van tiltva, így az nem kavarhat be. Mivel a router egy szolgáltatós ONT router funkcióval, így gyanítom ez kavarhat be, de nem találtam rá a beállításoknál, hogy mi lehet a probléma. Kipróbáltam azt is, hogy tettem be egy routert az ONT mögé, felkonfiguráltam AP-nek, és annak a wifi hálózatára csatlakoztam, de ugyanaz a helyzet. Azt így távolról nem mertem megcsinálni, hogy az ONT-t átrakom bridge módba és a hozzáadott router vegye át a router funkciót, mert ha valami nem jön össze, akkor autózhatok le a szüleimhez néhány száz kilométert, hogy újra varázsoljak nekik netet. Szóval most egyelőre feladtam, tanácstalan vagyok.21 éve a Prohardveren! ™
-
-
őstag
válasz jézusom #15645 üzenetére
Köszi Alapvetően akkor nem is olyan rossz ez... Na majd meglesem a linket ahonnan rendelted.
Jövök egy kérdéssel is. Lehet le fogom cserélni a Fisotech NVR-t egy Hikvision-re valahol, csak az a kérdés (feltétel), hogy a Hikvision milyen szinten logol? Fontos szempont a ki - belépési timestamp-es log, ezt tudja alapból mindegyik Hik NVR?
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
kirkri
addikt
válasz Soma01 #15666 üzenetére
Igen, láttam, hogy külön fülön van a LAN és a WLAN. Sőt, az advance beállítások alatt is van külön wifi fül.
De jelzi - ha egyre gondolunk - ezt hívják Hik-Connectnek a Hikvisionnél. Itt offline-nak látja a kamerát. Ez a nagy gondom, hogy ehhez nem csatlakozik a kamera csak akkor, ha kábelesen van csatlakoztatva a routerhez.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
DougButabi
tag
Sziasztok!
Hiseeu NVR-el kapcsolatba lenne pár kérdésem.
A tv-n történő kezelés hogyan valósulna meg a napi használatban, érzem én, hogy én vagyok a hülye, de valahogy számítottam egy távvezérlőre, esetleg HDMI ARC-ra.
Pl. a 4 kamerából az egyik képét szeretném nézni, akkor menjek oda a tv mellé és bogarásszak az egérrel?
xmeye appal is adódtak problémáim, a felvételeket rögzíti rendesen, beüzemelés után még volt pár mozgásérzékelés is pár óráig, mostmár semmi, az összes felvételen olyan mintha sosem történne semmi, pedig ha visszanézem, sok esetben egyértelműen látszik a mozgás.
Hol keresgéljek a menüben?
-
jézusom
addikt
válasz DougButabi #15673 üzenetére
Vehetsz tapipados rf billt, sok mindenre jo.
-
tobias40
veterán
Hi all!
Mi Home 360 Security kamera betehető valahogyan a CMS nevű szoftverbe?
Pc-n ezt használom a kamera rendszeremmel és szeretném a többi kamerámmal együtt kezelni ezt a kamerát is![ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Hali!
A hiseeu kamerán ki lehet kapcsolni az infrát? Nem igen találom -
tobias40
veterán
[link] Ezt a kérdést hol tegyem fel hogy kapjak segítséget?
Illetve még az a kérdés hogy ip kamerát hogyan kell kapcsolni ehhez a szoftverhez? (CMS)
[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
válasz tobias40 #15681 üzenetére
Én telefonról olvastam a kérdésed, de inkább a párommal foglalkoztam, bocsi!
Amúgy pedig, részben azért is nem válaszoltam, mert mindkét kérdésedre megtalálod a választ a topikösszefoglalóban!
A Hasznos linkek, tanácsok vásárlás előtt > Milyen kamerát rendeljek Kínából, amihez normálisan működő mobil app tartozik leírásban találod a videó linket a cms-hez!
A Xiaomi kamerához pedig van egy külön leírás!
Ha még ezután is van kérdés, akkor hajrá!jézusom: én (mi) nem tudjuk szerkeszteni más hozzászólását.
Írd meg újra a linkkel együtt és akkor beleteszem az összefoglalóba, utána pedig törlöm a régit!
Vagy a saját hozzászólásodat jelentsd és ott írd le, hogy tegyék bele a linket![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
tobias40
veterán
Még vmi.
Hogyan tudom meg hogy mi a jelszó az eszközhöz?
A szoftverben nem találom..
Ami a kamera alján van azzal nem működik.. -
vacs
Topikgazda
válasz tobias40 #15686 üzenetére
Eddig NEM mondtad, hogy foscam kamerád van!
Az a cms app, amivel próbálod, nem lesz jó!
Neked a foscam oldaláról kell letölteni a megfelelőt!(^)(>.<)(^)
-
jézusom
addikt
USAFEQLO 32ch 4k NVR tesz
Tényleg 32 csatornát tud rögzíteni. A firmware 4.valahányas, nem béta. Öt különböző féle kamerámat amiből hét darab van jelenleg, gond nélkül kezeli. Van közte x265 is. Screenshotot tud menteni ftpre meg e-mailben. 4K kimenet van! A mozgásokat élő nézetnél kameránként piros kerettel jelöli.
Monitoron nézve a visszajátszás szokásos időcsík mozgás jelöléssel, szinkronizálhatóan. Rögzítés mehet folyamatosan, táblázatból, mozgásra, riasztásra.
PC s nvr egyből megtalálta az összes kamerámat plusz felismeri az XM protokollt és ezt úgy hogy egyből oda is írja a sorszámát, és így a rögzítőmet is egyből felhőbe tudtam rakni. PC vmsnél a set point ok nem nagyon működnek. A kamera felületén vannak elmentve, de azt itt nem tudom előcsalogatni. Másik rögzítőmön másik programmal elő tudom csalni ezeket a setpointokat.
View-ként el tudom menteni a videofal kiosztást úgymond, és ezt úgy is hogy a másik nvrboard kameráit is bele tudom tenni ugyanazon falra. Valamiért a fő és a mellét stream között nem tudok váltani ez nagyon gáz. A visszajátszás érdekes a programból, nem idősíkon színezi be a mozgást hanem külön klipekbe menti, és ezeket a kis klipeket lehet le menteni a gépünkre külön-külön. Ha több kameráról szeretnék vissza játszani egyszerre nem tudom hogyan lehet szinkronba tenni őket.
Androidon Xmeye appot használhatjuk. Működik szépen QR-kóddal, meg felhős bejelentkezéssel. Ami nekem negatÍvum, hogy pl. fekvő nézetnél a ptz funkcióknál csak a forgatás működik, egyszerűen nincs gomb a zoomoláshoz. Ha állóban nézzük a videót, ott kiadja a zoomolós gombokat. A kamera hangját halljuk, de oda fele nem tudunk beleszólni.
Én a provision nvr, és hozzá tartozó szoftverekkel tudom össze hasonlÍtani. Azt kell hogy mondjam majdnem minden a provision oldalán áll, kivéve, hogy a vms(XM) nagyon pöpecül hamar megtalálta a kameráimat. És a másik, a hardver erőssége, ezzel együtt ár/power aránya :D erősen a kÍnai board fele mutat. Tényleg 32ch, és tényleg 4k.
Itt vettem.
-
-
MODERÁTOR
Üdv!
Az alábbi elképzeléshez keresek Hikvision kamerákat, és rögzítőt.
2 kamera egy tanyán lenne elhelyezve, melynek képei, felvételei FTP keresztül kerülnének feltöltésre az NVR-re.
Illetve ugyanazen az NVR-en további 3 kamera lenne elhelyezve vezetékkel, melyeknek szintén 0-24-be lennének rögzítve a felvételei.
Olyan kamerákat keresek melyek vonalátlépést tudnak.Tudtok ajánlani kamerát és rögzítőt?
20 éve a Prohardveren
-
kirkri
addikt
válasz Soma01 #15693 üzenetére
Tegnap egy délelőttön keresztül állítgattam, de nem jártam sikerrel.
Pedig már az is sikerült, hogy az iVMS egyaránt online kapcsolatként látta (egyszerre) a LAN és a WLAN IP címet is. (Ilyenkor természetesen látja a Hik-Connect is mint online eszközt.) De amint kihúzta apám a kábelt a kamerából, már nem látta egyik kapcsolatot sem. Minden lehetséges kombinációt kipróbáltam, a végén feladtam. Próbáltam mindkét router wifire kapcsolódni (a második csak access pointként van bekötve), de ugyanaz a történet. Majd ha lecseng ez a járványhelyzet, akkor elmegyek a szüleimhez és személyesen is próbálkozok még vele.21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest