Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz titanium_100 #26987 üzenetére
Seagte skyhawk
-
Morris
veterán
Ez a cím elég fura. Szerintem ennek tuti nem így kéne kinézni. Az NVR menjen a routerre közvetlenül vagy switchen keresztül, így az NVR-nek a router ad majd címet. 192.168.1.x valami lesz.
Ezután az alhálózatnak megfelelő címet fog adni az NVR a kameráknak. De csak akkor, hogy ha a kamerák közvetlenül az NVR-be vannak kötve. Na akkor lesz a kameráknak 255.valami majd a címe, amit természetesen nem fogsz tudni elérni kulsőleg, csak az NVR-ből. -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
válasz magicbox #23131 üzenetére
Igen, jó megoldást ír. Nem lehet közvetlenül rákötni az nvr-re mert nem fog tudni vele mit kezdeni.
Én használok ugyanígy annke rendszert de annke kamerákkal. 3 db közvetlenül az nvr-en van. 4 meg poe switchen.
Így hozzáadtam a rögzítőben a másik 4-et és jó. El tudom érni külön ip címről is őket.
De ugyanúgy az nvr-ben konfigurálom őket.
Szóval működhet. -
Morris
veterán
válasz jézusom #22890 üzenetére
Amikor rádugod az nvr-re, akkor csak bekonfigurálja magának. A kameráknál kell hozzáadni. Ott pedig a kamera jelszavát és azonosítóját kell megadni.
Én először egy poe switch-re raktam rá. Ott megnéztem, hogy jó lesz e, adtam neki jelszót is. Aztán felraktam a végleges helyére ott pedig közvetlenül az nvr-re csatlakozik. Majd az nvr-ben manuálisan hozzá adtam.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Williamgrant #22869 üzenetére
Akkor webcomponent?
-
Morris
veterán
válasz Williamgrant #22865 üzenetére
Esetleg nem volt router újraindítás dinamikus ip cím beállítással karöltve?
Lehet, kapott másik ip címet.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Annke c800 4k és NC400 4mp a BFSAVE5 kuponnal 66 dodó (24.700ft)
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Szilágyi84 #22475 üzenetére
305 méter van egy gurigán
-
Morris
veterán
válasz Blackmate #22456 üzenetére
Vedd le az nvr-ről.
Tedd poe switch-re vagy csak adj neki tápot és reseteld le a kamerát!
Ezután a kamera visszaáll gyári beállításokra és meg fogod találni a hálózaton.
Ha újból nvr-re kötöd, megint el kell majd játszani ezt a folyamatot mivel ez teljesen átkonfigurálja magának a kamerákat.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Annke nvr esetén másnak sem jelzi böngészőben az alsó sávon, hogy mikor volt esemény/mozgás?
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Régóta küzdök az éles képek megjelenítésével és most találtam egy oldalt, ahol elég jól le van írva ennek beállítási menete.
A probléma nálam az volt, hogy nagyon elmosódtak a képek így alig lehetett kivenni bármit is egy gyors mozgású tárgy esetén.
Most manuális képprofil váltással próbálkozom. Tehát nem azonos rekesz értéket használok a kamerán éjjel és nappal hanem különbözőt.
Nappalra felvettem 1/2000-re, éjszakára 1/250-et adtam neki, de olyan helyen ahol elég jó közvilágítás van. Egyébként 1/25 alatt sötétben a mozgás értékelhetetlen, miközben az állókép 1/6-1/3-as rekesznél kiváló.Így már vállalható a dolog.
Többek között azt is megtudtam, hogy a kamera processzorának igen megterhelő a 15-16 fps-nél nagyobb képfrissítés.
[link] -
-
Morris
veterán
Az Annke C500 colour night vision milyen?
Van valakinek tapasztalata vele?[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz markussandor #20832 üzenetére
25 még csak csak. De nem akarom visszavenni a felbontást 4 k-ról
-
Morris
veterán
válasz markussandor #20820 üzenetére
Nálam max 12.5 4k-ban.
-
Morris
veterán
válasz Balázzs #20265 üzenetére
Ha csak egyszer is rákötötted a kamerákat közvetlenül az nvr-re, akkor bukó. Ugyanis pont emiatt, az nvr bekonfigurálja magának a kamerát és onnantól kezdve csak akkor tudod használni közvetett módon (pl poe switch) ha resetelted.
Van egy gomb rajta a kis burkolat alatt. Azt kell nyomni pár másodpercig amint adtál neki tápot külső tápegységgel. Nálam így volt. De biztos rajta van a kamerák leirásában.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Igen, a t-s modem nem tud ap módba menni. Mondjuk szar helyen is van, ezért volt úgy megoldva, hogy csak netet adott a tp linknek és az adta tovább mindennek a netet és a wifit. Ha jó lenne a 5GHz-es wifije, azt használnám továbbra is. De csak próba képpen van most így.
Veszek egy jobb routert és használom tovább úgy ahogy eddig, mint sambenez.
bigrock: Szerintem nem lehet bridge-be tenni a szolgáltatói modemet. Koaxon jön a szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz bigrock #20235 üzenetére
A routerre van kötve minden. (archer)
Az nvr a routertől kapta a címet amit fixáltam.A modem korábban csak internetet adott az archer-nek és az ip tévéket "üzemeltette"
Az 5ghz wifi miatt kapcsoltam be a wifit a Telekom modemen.
A tp link nem szereti az 5GHz-t. Állandóan szakadozott.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Urak, lenne egy hálózatos kérdésem.
Telekom modem ip tévével és nettel. A modemből két utp kábel megy egy egy set top boxhoz, egy utp kábel pedig megy egy tp link archer c5 routerhez.
A Telekomos modemen engedélyezve van a wifi. Tehát nem a tp link router wifijét használom.
Viszont így nem érem el az annke vision alkalmazásban az nvr-t.Milyen ip címet kell keresnem ehhez?
Az nvr ip-je 192.168.1.130
Hiába írom be, nem tud csatlakozni az app. Vagy a router által kiosztott ip-t nem tudom így elérni?[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz nihill #20015 üzenetére
Kettővel biztos. Az egyik az utcát nézi. Ott jelentős a forgalom. Majd minden második visszajátszásnál gond van.
Egy másik ami a telket figyeli, jóval kevesebb eseményt rögzít. De ott is előjön néha.Tegnap éjjel az összes kamerán csináltam egy gyári beállítást.
6144-es bitrate-et állítottam be. Az event 2048, a sub 756.
265-ös tömörítés
1440p
Kiváló kép, max fps, hdd reset.Most jónak tűnik.
Korábban wd purple volt benne, most egy új Seagate Skyhawk 5900rpm-es hdd ketyeg.
-
Morris
veterán
válasz sambenez #20008 üzenetére
De az a baj, hogy nemcsak akad hanem hiányzik konkrétan pár képkocka belőle.
Pont akkor, amikor kellene. És nem mindegyik eseménynél. Mintha szektorhiba miatt lenne kiesés a felvételben. Pedig a hdd új. Szerintem kamera lesz. Lehet rendelek egy másik kamerát hamarosan és megnézem változik e a helyzet. De erős a gyanúm hogy gyenge benne a feldolgozó egység.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz nihill #20003 üzenetére
Egyszerűen nem tudom, hogy most a kamerákkal vagy az nvr-el van gond. Az event visszajátszások akadoznak, de nem mind. És nem tudom miért. Még csak tippem sincs, hogy mit kéne állítani. Ugyanezt csinálja kisebb felbontáson is.
Most a 12288-as bitrátának hála mobilról sem tudom nézni a képet, mert annyira kevés az 1Gbit/20mbit netem.
Hdd nem lehet az fix.
Talán a kamerák gyengék. Ha mozgás van és egyszerre rögzít és indítja az even-et, beszaggat.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Hát nem tudom az én rendszeremmel mi a jóistnfsza van. Az egyik kamerám ma reggel 8:44-kor úgy döntött, hogy a továbbiakban nem rögzíti az eseményeket. Most vettem észre, hogy onnantól nincs tartalom.
Mi a fene van ezekkel a kamerákkal?Most visszaraktam 12288-ra a bitrátát. Átraktam folyamatos rögzítésbe. Mit tudok még vele tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Nem tudom, hogy egyedi eset e, de nálam az annke c800 kamerák event esetén egy csomó alkalommal hibáznak. A mozgás fele elvész. Visszajátszás esetén ugrik pár másodpercet a felvétel.
Másnak is csinálja? Már lassan minden verziót beállítási lehetőséget kipróbáltam.
Még egy van hátra, a H264 tömörítés. Visszarakom erre és megnézem változik e a helyzet.HDD nem lehet. Azt már cseréltem.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Az érdekes.
Nálam alapból dhcp és nem fix ip ha orginal a kamera.
Ha le választom a routerről és újból csatlakoztatom, akkor másik ip címet ad neki a router. Szóval szerintem nem kaphat fix ip-t a kamera reset után csak akkor ha én állítom be úgy. De a reset azt is felülírja.
Annke esetében legalábbis így van.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz BLUE TORNADO #19383 üzenetére
Megbízható cég.
Otthagytam már náluk több mint 200k-t. Ne félj tőlük. Nagyon korrektek.
Olyan mint egy kártyás vásárlás. Átváltja a bank a megfelelő devizába. Neked semmi teendőd nincs vele.
Nálad forintban jelenik meg a vásárlás, ők meg megkapják dollárban vagy amiben akarják.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest