Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #23470 üzenetére
Most mi a legolcsóbb Xiaomi (Imilab ugyanaz?) kamera, ahol megmaradt az ingyenes felhő tárolás, illetve melyik oldalon pontos a tájékoztatás, esetleg van ilyen táblázat?
Itt (gondolom ez a hivatalos magyar oldal) már minden kameránál írják, *Az eszköz aktiválása után a Xiaomi Home alkalmazáson keresztül a felhasználók ingyenes 3 hónapos gördülő felhő tárhelyet kapnak, amelyben egy 9 másodperces riasztási videó rögzítésre kerül, a Mi 360° Home Security Camera 2K Pro kivételével. Nekem csak arra kell a kamera, hogy ha a lakásban mozgás van riasztást küldjön és felhőben rögzítse a felvételt. Nem tudom van erre már jobb ajánlat a Xiaominál?[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #23470 üzenetére
Xiaomi mégsem vezette be ezt a korlátozást? Mi 360° 1080P-n még működik. Gondolom ha kikapcsolt SD kártyánál meg tudom nézni a riasztásokat, akkor az a felhőből megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest