Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31526 üzenetére
Nincs ott. Csak bemásoltam a használatiból a képet. Nem helyi hálón nézem, ez a hétvégi házunk. Egyébként teljesen stabil, nappal 1500-3000kbps, most persze sokkal kevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31508 üzenetére
Igazából csak azt nem értem, hogy hova tűnt a kamera hozzáadási lehetőség. Mondjuk mindegy, mert PC-ről jó a webes elérés, ez jobban tetszik, mint a program, telefonról meg működik.
Mikrofont levettem 50%-ra, így az alapzaj is jelentősen csökkent. -
pinnacle
nagyúr
Most vettem észre, hogy a mobilon a "Váltás vállalati kiadásra"-val tudok VMS-re váltani.
PC-n viszont ha VMS-re akarok váltani, először hozzá kellene adni a kamerát, de ezt írja ki. "Eszköz be van kötve, nem adható hozzá".
Tehát mobilon megy a váltás, PC-n meg nem.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Itt a kétlépcsős azonosítás, de ez így nem jó, ha mobilról nem tudom használni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31500 üzenetére
TP-Linkes azonosítóval nem tud bárki belépni a kamerába VGS-en keresztül?
motrola szerintem azért egy ilyen privát dolognál, mint a kamera, ami a lakásban is lehet, azért kellene védelem. Nem hiszem, hogy olyan bonyolult lenne egy SMS-es, emailes azonosítás.
Be van állítva, hogy mozgásnál küldjön értesítést, de nem küld. Illetve záráskor lépjen ki a VMS-ből, de akkor sem megy mobilról, VSM-ről. Ma nem tudtam vele foglalkozni. Majd kilépek a VMS-ből, remélhetőleg utána be tudok lépni a VSM-be, mobilba.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31471 üzenetére
Köszi! Én csak azért tartom hasznosnak a 2 lépcsős azonosítást, hogy ne tudjanak olyan könnyen belépni a kamerába. TP-Linkes email, jeslzóvál bárki megteheti. Nem is értem miért nem alapdolog ez az azonosítás. Xiaomi is érhetetlen módon megszüntette.
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31459 üzenetére
Köszi! A kétlépcsős azonosítás, amit küldtél, miatt akartam megnézni a VIGI VMS Cloud-ot. Mondjuk ez fura, hogy miért nem lehet a kettőt VSM, VMS-t, egyszerre használni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #31450 üzenetére
Gondoltam megnézem milyen ez a VIGI VMS Cloud. Beléptem bögészőből, PC- alkalmazásból is, de utána eltűnt a kamera a VSM-ből PC-n, mobilról is. PC-n nem is találom hol tudnám hozzáadni újra, telefonon meg ezt jelzi. Mi a fene ez. Nem lehetek egyszerre bejelentkezve VMS-be meg a VSM-be? Előbbiből nincs is mobil verzió?
Persze a VMS is 100%-nak jelzi a CPU-t. Viszont profibbnak tűnik a felülete, mint a VSM-nek. Csak nem találom pl. a kamera beállításokat. Így biztos, hogy kell egyszerre futni a VMS és a VSM-nek. Utóbbin volt is lehetőség átváltani a másikra.[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31253 üzenetére
Köszi! Persze, most, hogy működik a VSM-en nézem, VMS-t már nem is mutatja.
Ugye nem gond a kamrának ha 60Hz-re állítom? Régebben valakinek volt USA-ból videó kamerája és 60 fps-el folyamatosabb felvétele volt, mint a nekem ugyanolyan, de 50 fps-es kamerámnak. Lehet kicsivel 30 fps is jobb, mint a 25 fps. -
pinnacle
nagyúr
Mi a legjobb képminőség beállítás rögzítésre, streamre? 30 fps sehol sincs. Mi ez a substream? Egyébként a Garden elnevezés az Imilabnál volt, nem tudom honnan tudta a TP-Link magától.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31250 üzenetére
Köszi! VMS-en nem volt kép, VSM csatlakozási lehetőségre kattintottam, persze nem hozott változást. Közben feljött egy firmware frissítés, ami után meghalt a kamera, ki-be kapcsolás segítettet, utána a VMS-en volt kép. Akkor ugye otthon sem kell megadni semmi IP címet, az alkalmazásba bejelentkezve látom majd a kertemet?
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #31245 üzenetére
Köszi hevepapa ! Most láttam csak a hozzászólásod. Látod nem olyan egyszerű ez.
Kínomban beléptem vezetékről. Jelszó visszaállítás kellett hozzá.
Utána a wifiről is sikerült. Viszont ha a másik telefonról szeretnék belépni, azt írja, hogy "Az eszköz egy másik szervezethez van bekötve".
VMS is látja, de mi a helyes IP cím, port szám?[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #31238 üzenetére
iPhone jelzi, hogy ez kevés karakter. Csak a kamera miatt van iPhone-om is, de tényleg röhej, hogy az Android nem szól emiatt. Akkor mégis mi lehet a jelszó? TP-Link fiók jelszó sem jó.
Itt úgy néz ki, hogy külön jelszót kell megadni a készüléknek, de ügy sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Szívok ezzel a TP-Link VIGI C340-W kamerával. Mi a készülék jelszó, nem a MAC utolsó négy száma, ami a wifi végén is van? Egyszerűen nem tudok csatlakozni. Se a VIGI Security Managerel, se telefonról. Csatakozok a router (Voda CB) 2,4GHz-hez, a kamera WIFI-hez, de sehogy sem sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Kötődoboz miért kell? Hiába van ilyen vízálló csatlakozás, mégis beázik, akkor is ha kábelcsatornában van?
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #31174 üzenetére
Köszi! Függőleges rögzítésnél, amúgy is szét kell hajlítani az antennákat. 30k körül, akkor erős versenyző ez a C340-W. Üzleti verzió, 3 év garanciával, H265+, PC-s program is van, monitoron is tudom nézni a kertet.
Most írták a TP-Linktől, hogy nálunk csak a V2.0 forgalmazzák, V2.20-at nem. Remélem azért ez nem olyan nagy probléma. Hálózati adapter kb. 3 méter hosszú.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igen, ilyen oldal kellene, ahol összehasonlítják a kamerák képét. Egyébként a 520WS-nek kontrasztosabb a képe vagy teljesen egyforma a 320WS-el?
Mi a szabályozása a biztonsági kameráknak, nem az, hogy közterületre nem nézhetnek? Persze látom, ha baleset vagy valami balhé van, akkor jól jön a rendőrségnek.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Noxy, hevepapa! Nekem csak az kell, hogy napfényes időben lássam, milyen szépen változnak a színek a telkünkön.
Igen, azt láttam, hogy a H265 érdekes módon hiányzik a TP-Linknél. Még a Tapo C320WS vagy Tapo C325WB-re gondoltam, a nagyobb érzékelő miatt, de azok sem tudják.
Illetve olvastam valahol, hogy tömöríti a felvételt, így letöltve rosszabb lesz. Lehet itt is ezért gyenge a felvétel, illetve gondolom az sem jó, hogy a nappal szemben van? -
pinnacle
nagyúr
TP-Link Tapo C510W vagy 520ws-t ajánljátok inkább? Képminőség lenne fontos. Utóbbira tippelnék. Igaz kisebb az érzékelője, de 30fps-t tud.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #31133 üzenetére
Nincs valami ötletetek? Tényleg csak az kellene, hogy jó minőségű felvételt tudjon, max 25k áron. Xiaomi CW300-nál mit jelent az, hogy *IP66 vízállósági besorolás azt jelenti, hogy a termék teljesen védett a por és a víz behatolása ellen, de nem meríthető vízbe. A mellékelt adapter nem vízálló, és csak beltéri használatra alkalmas Nem lehet az adapter kint a falon, mint az IMILAB EC3-nél hanem át kell fúrni a falat? Nem is értem, hogy gondolják ezt. Jobb lenne olyan kamera, aminél az adapter is vízálló vagy használható az IMILAB EC3 adaptere. Egyébként lehet az sem vízálló, csak nem vettem észre.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Kültéri kamerák közül, ha a képminőség a legfontosabb, milyen ajánlottak vannak? Nekem csak arra kell, hogy lássam, milyen szépen változik a kert. IMILAB EC3 volt idáig, csak beázott.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz hevepapa #26241 üzenetére
Köszi! Mi Home Security Camera 360° 1080p és a Xiaomi C300-on megy az ingyenes felhőtárolás mozgás esetén. Igaz az utóbbin néha leáll (ilyenkor a rögzített felvételeken sincs jelezve a mozgás), csak újraindítás után működik megint. Az tényleg problémás, hogy a Xiaominál megszűnt a kétlépcsős azonosítás, de a kamera kép belépéshez kérhető 4 jegyű kód. Az talán nehezíti, hogy más nézegesse. Egyébként hallottatok már olyan panaszról, hogy a Xiaominál nincs semmi védelem a belépésnél ezért bárki láthatja a videót?
Lehet az általad ajánlott kamera nem véletlenül a legnépszerűbb. Kipróbálom majd.
Írtátok, hogy EC3 kamerámnál (egyébként ezen is leáll időnként a mozgásérzékelés) párásodás okozza a homályos képet. Lehet ezt javítani, vagy inkább újat kell venni, mert a javítás drága és úgyis be fog megint párásodni? -
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #26031 üzenetére
WayteQ-nél azt mondták a gyártótól kell kérni a 2 év garanciát. IMILAB-tól nem is válaszoltak már kérésemre. Először azt írták, hogy az eladótól kérjek cserét, miután megírtam, hogy a szerviz azt mondta a gyártótól kell kérni, mert nálunk csak 1 év garancia van, mély hallgatásba burkolóztak. Ennek tudatában bőven megéri az Alza +3 év garanciája.
Milyen kültéri kamerát ajánlotok 20k körül? IMILAB EC3 Pro vagy IMILAB EC5-re gondoltam ha nincs jobb ebben az árkategóriában? Jó lenne ha lenne ingyenes felhőtárolás mozgásérzékelésre, de ha jól olvastam már ezeknél sincs.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Regisztrációmat elfogadták, jeleztem nekik a problémát.
Ha nem fogadják el, milyen kültéri kamerát ajánlotok? Jó lenne ha Xiaomi, IMILAB lenne, egyébként ez nem ugyanaz? Hasznos lehet az ingyenes felhőben való tárolás mozgás esetén. Xiaomi C300-on is működik. Azt hittem ha a betörő reseteli a kamerát a felvételek törlődnek, de megmarad. Illetve az problémás, hogy a Xiamoninál nincs kétlépcsős hitelesítés, így bárki megnézheti a kamerát képét ha megszerzi a felhasználó nevet/jelszót. PIN kód beállítása talán ezt megnehezíti. -
pinnacle
nagyúr
válasz varmi2 #26018 üzenetére
Köszi varmi2, [w] ! Most, hogy mondjátok, volt valami "olajfolt" szerű középen. Néztem is, ez, hogy a fenébe került oda. Ezt törölgettem, de nagyon már nem tudtam vizsgálgatni, mert majdnem leestem a létráról. Ezzel lehet valamit csinálni? Garanciális hibának minősül?
IMILAB-nál lehet 2 év garanciára regisztrálni, csak lehet már késő.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! IMILAB EC3 kültéri kamera képe 1,5 év után homályos lett. Azt hittem valami szennyeződés ment rá, de hiába tisztítottam meg, nem lett jobb. Mi lehet a probléma?
Mintha nem tudna fókuszálni, de a kamerák nem fix, végtelen fókuszt használnak? -
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #25414 üzenetére
Megint "beégett" az IMILAB A1 képe. Visszavittem, Alza 3 munkanapon belül utalja az árát. Kipróbálom a Xiaomi C300-at, elméletileg azon még működik a 7 napos felhő tárolás.
-
pinnacle
nagyúr
Mitől lehet ilyen beégett képe a kamerának? Nem váltott át nappali módra?
-
pinnacle
nagyúr
Kamerám nem látja az idáig használt microSD kártyát. A felvételeket sem tudja lejátszani ezért. PC-n meg tudom nézni. Szeretném formázni, de az írja, hogy írásvédett. Ebben az esetben.hogy tudom formázni?
Ezt a Diskpartos írásvédelem eltávolítást is megcsináltam, de semmi változás.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Mi most a biztonsági kamera elehelyezési szabálya? Sokszor látom a híradókban, hogy utcára néző felvételeket adnak. Ha jól emlékszem a kerten kívül nem nézhetett a kamera. Ebben volt változás vagy ugyanaz a szigorú szabályoszás maradt csak senki nem foglakozik vele?
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #25262 üzenetére
Válaszoltak. Néhány kamerán még megmaradt ez a lehetőség.
Regarding the question about Free 7-Day Rolling Cloud Storage, the following devices support Free 7-Day Rolling Cloud Storage of Motion-Triggered Video Clips:
Mi 360° Camera (1080p) https://www.mi.com/global/product/mi-360-camera-1080p/
Xiaomi Smart Camera C300 https://www.mi.com/global/product/xiaomi-smart-camera-c300/
Mi 360° Home Security Camera 2K https://www.mi.com/global/product/mi-360-home-security-camera-2k/
Mi 360° Home Security Camera 2K Pro https://www.mi.com/global/product/mi-360-home-security-camera-2k-pro/ -
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #25262 üzenetére
Megkérdeztem az IMILAB-tól is. Egyébként ez valami társcége a Xiaominak? IP kameráknál IMILAB A1 Home Security Camera 2K-nál írják, hogy One of the advantages of this model is that it offers free, unlimited cloud storage. Lehet itt tényleg nincs 3 hónap limit, illetve a IMILAB Home Security Camera Basic-nál is Free 7-day Cloud Storage van korlátozás nélkül. Valaki próbálta már ezt a kettő kamerát? Nekem IMILIAB EC3 van, azzal pont az a gond, hogy nem küld értesítést.
IMILAB-nak van PC-re programja érdekes, hogy a Xiaominak meg nincs. Viszont nem tudok belépni, hiába regisztráltam az oldalukra. Mindig ezt a hibaüzenetet kapom.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Próbáltam, nem tudnak válaszolni. Nemzetközi FB-t ajánlották, ott csak automata válasz van, kamera nincs közöttük. Írtam a support.global@support.mi.com-ra, majd csak válaszolnak. Egyébként lehet minden IP kamerára megszűnt, ha már a C400-on sincs. Nem tudom, hogy lehet, de nekem viszont még mindig működik a riasztás (a visszajátszás már nem) MI 360° 1080P-n, pedig nincs előfizetésem. Másnál is ez a helyzet? Ilyen felhőalapú riasztást tárolást csak a Xiaomi csinált?
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #25210 üzenetére
Segítsetek légy szíves, ha tudtok. Lehet megszűnt minden Xiaomi-Imilab kameránál az ingyenes felhőtárhely? Még a C400-nál is. Ráadásul képesek azt mondani, hogy újdonság a felhőtárhely, mert 3 hónapig az új felhasználók ingyen használhatják. Ha ezekkel a kamerákkal már nem lehetséges, tudtok mást ajánlani? Azért hasznos ez a felhőtárhely, mert ha a betörő elviszi magával a kamerát, nem látjuk ki volt az, felhőben meg megmarad. Persze ha nem azzal kezdi, hogy levágja kint a villanyórát, nekem meg nincs bent szünetmentes a routernek, kamerának.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #23470 üzenetére
Most mi a legolcsóbb Xiaomi (Imilab ugyanaz?) kamera, ahol megmaradt az ingyenes felhő tárolás, illetve melyik oldalon pontos a tájékoztatás, esetleg van ilyen táblázat?
Itt (gondolom ez a hivatalos magyar oldal) már minden kameránál írják, *Az eszköz aktiválása után a Xiaomi Home alkalmazáson keresztül a felhasználók ingyenes 3 hónapos gördülő felhő tárhelyet kapnak, amelyben egy 9 másodperces riasztási videó rögzítésre kerül, a Mi 360° Home Security Camera 2K Pro kivételével. Nekem csak arra kell a kamera, hogy ha a lakásban mozgás van riasztást küldjön és felhőben rögzítse a felvételt. Nem tudom van erre már jobb ajánlat a Xiaominál?[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #23470 üzenetére
Xiaomi mégsem vezette be ezt a korlátozást? Mi 360° 1080P-n még működik. Gondolom ha kikapcsolt SD kártyánál meg tudom nézni a riasztásokat, akkor az a felhőből megy.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Egyébként ezt a Xiaomi a saját oldalán sem jelzi, ott csak a Cloud StorageFree 7-day rolling cloud storage of motion-triggered video clips* szerepel.
Akkor gondolom most a Mi 360° Home Security Camera 2K a legolcsóbb, ingyenes rögzítéses kamera. Persze, lehet ennél meg jövőre fog megszűnni a *Records about 10 seconds per video. The camera can be motion triggered every 3min - 30min.*Images are for illustrative purposes only, image clarity may vary depending on the display used.Ez nem olcsó, nem is forgalmazzák. Akkor marad a Pro 360° 2K.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Bikkrom #23463 üzenetére
A fenébe, ez mégis azt jelenti, hogy megszűnik az ingyenes felhő tárolás. Korlátlan idáig sem volt ingyen.
Az utolsó 7 napot lehet majd letölteni.
While Xiaomi will stop recording surveillance footage after March 31, users will still be able to download and save videos recorded in the last seven days, i.e., from March 25 to March 31.Akkor viszont melyik olcsóbb Xiaomi kamerán marad az ingyenes 3mp-es rögzítés?
1080p kamerákra érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #23449 üzenetére
Nincs valami ötletetek, vagy teljesen mindegy melyiket veszem? Xiaomi Mi Home Pro 360° 2K-nál ezt olvasom,
"Egyik napról a másikra előfizetőssé tették a felhő alapú tárolást, pedig ezzel hirdették." Ez az összes kamerájukat érintheti? Mi Home Security Camera 360° 1080p-nél nekem is van ilyen, de a 3mp-es rögzítés, továbbra is működik. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! A rengeteg Xiaomi beltéri kamerából, 20k alatt melyik az ajánlott? Egyáltalán van nagy különbség közöttük? Az lenne fontos, hogy mozgás esetén pontosan küldjön jelentést, ne hagyja ki. Illetve legyen, "Felhőalapú tárolás, Ingyenes 7 napos gördülő felhőalapú tárolás a mozgásindításos videoklipekből." Persze lehet ez alap minden Xiamomi kameránál.
Nekem 1 éve Mi Home Security Camera 360° 1080p van, különösebb gond nem volt vele. -
pinnacle
nagyúr
Miről lehet az, hogy eleinte szép színes a kamera képe (Xiaomi IMILAB EC3), de pár másodperc múlva, amikor teljes felbontásra vált, "kifehéredik"? Sokkal jobban néz ki az eleinte látszódó kép. Az eleinte látszódó kép dátuma azért későbbi, mert többször próbáltam elkapni, míg végre sikerült. Több eszközről néztem, mindenhol ez van.
Itt nem is annyira látszódik, telefonról rosszabb. -
pinnacle
nagyúr
válasz sambenez #19893 üzenetére
Azt mondják japánok is ezt csinálták, megvették, szétszedték, megcsinálták jobbra. Lehet a kínaiak ez újra meg tudják csinálni nagyban. Mondjuk nem tudom, hogy a kommunizmusban ugyanúgy működik, mint a demokráciában. Lehet ha ott valami probléma van, soha nem derül ki. Lásd simán be lehet lépni a fiókba, mégsem történik semmi.
-
pinnacle
nagyúr
válasz motrola #19890 üzenetére
Köszi motrola, vacs! Én is újraindításra gondoltam, csak idős ember lakik ott, és nem tudja kihúzni a konnektorból a jó masszív kültéri elosztó dugóját. Remélhetőleg ettől majd megjavul, azért ez szívás, ha áramszünet után leáll a kamera.
Van valami fejlemény a Xiaomi nem működő kétlépcsős azonosításával? Nekem még nem jeleztek vissza. Ez hihetetlen biztonsági gond, hogy bárki be tud lépni a Xiaomi illetve MiHome fiókunkba, semmi értesítést nem kapunk róla. Nem is értem, hogy ez idáig nem derült ki és nem reklamálnak miatta.
Kérdeztem kínai szomszédomtól melyik a legjobb telefon márka náluk azt mondta a Xiaomi. És autóban melyik a legjobb? Azt válaszolta egyik sem, a német autó. Úgy látszik ezt még nem sikerült lemásolni.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Mitől lehet, hogy ez egyik kamerám offline? Nincs kihúzva a konnektorból és a szél sem fújta le a ház faláról. Resetet ajánl, de nem tudok most lemenni oda. Lehet tönkrement vagy van ilyen, hogy egyszer csak leáll a kamera?
-
pinnacle
nagyúr
Ez hihetetlen, hogy gondolják ezt egy ekkora cégnél? Ráadásul a support sem mondta ezt nekem. Ezek után egyáltalán ajánlott még a Xiaomi "biztonsági" kamera? Le is írják, hogy megszűnt a kétlépcsős hitelesítés. Mi lehet az a biztonságosabb módszer? Másik lakásban, laptopról, ami soha nem használtam belépésre, simán beléptem a fiókomban, MiHome-ba.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem azt írta a Xiaomi,
According to your description, we would like to confirm with you wether you have enabled two-step verification but still don't need to verify when logging into your Mi account on a new device.
First we need to explain to you that if you have logged into your Mi account on both your phone and computer, then you do not need to verify to log into your Mi account on these two devices. The two-step verification will take effect when logging into a new device that has never logged into your Mi account before. The camera you purchased does not require verification if it is connected to a device that you have logged into your Mi account.
If you turn on two-step verification but it doesn't work, you can try to turn off two-step verification and turn it back on, then log in to your Mi account on a device that has never been logged in to see if two-step verification works.
We hope the above helps you.KI-be kapcsoltam a hitelesítést, elmenetem egy másik lakásba, idáig soha nem használt laptopon simán be tudtam lépni a Xiaomi fiókomba, másik Google fiókból a BlueStacken szintén hitelesítési értesítés nélkül belépte a MiHome-ba. Pedig még figyelmeztetés is feljött, de nem történt semmi. Aki tudja próbálja ki, hogy működik-e a kétlépcsős hitelesítés, próbálja ki. Ha senkinek sem megy, akkor szerintem a Xiaomi kamerák nem ajánlottak. Ezt az összefoglalóban is jelezni kellene. Ha tudom, nem vettem volna Xiaomi "biztosnsági" kamerát. Egyszerűen hihetetlen, hogy lehet ilyen probléma.
herrká nekem megfelelő a jel, mostanában semmi eseményt nem rögzített, azt hittem van valami tanulási képesség benne, hogy az ágak mozgására be jelezzen be, de azért újraindítottam. Utána pár órával megint elkezdett ömleni a jelentés. Ha tudod próbáld ki légy szíves, hogy ha más helyéről lépsz be a Xiaomi fiókodba, MiHome kap értesítést, ha be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás.
[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi vacs, herrká! Úgy emlékeztem régebben azt mondták, hogy a fényképezőgépek, videókamerák érzékelőjét tönkreteheti a direkt napsütés, szerencsére a biztonsági kamerákkal nincs iylen probléma. herrká érdekes, hogy telefonnal látod a ledeket, tehát nem arról van szó, hogy messze van neked, azért nem látod. Akkor lehet neked 940nm-es infrád van, csak nem tudom, hogy. Nekem 10 méterről is tisztán láthatók a piros pontok.
Én is akartam kérdezni, mik ezek a fehér pontok, ködre nem gondoltam. Olyanokat vesz a kamera, amire nem is gondolnánk. Ez sem az, aminek látszik.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Kamera (Xiaomi EC3) szenzorát nem teszi tönkre, ha belesüt a nap? Tető alá tettem, olyan közel amennyire csak lehet, nyáron nem lesz gond, de most, hogy alacsonyabban megy a nap, telibe veri 1-2 órán keresztül. Kár, hogy nincs ilyen "napellenzője", pedig ez csak kamu kamera. Látom napernyőt külön is lehet venni, valami ilyet kellene csavarozni a tetőre, remélhetőleg a szél nem tépi le.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz herrká #19211 üzenetére
Magyarország a régió. Kínai szerveren zónákat lehet beállítani (egyébként nekem is Changes in monitoring areas értesítés jön, csak ez az egészre vonatkozik, nem tudok zónákat beállítani), nem tudom, hogy újra kell-e konfigurálni. Értesítés gondolom így még később jön.
Azt vettem észre, hogy iPadre több értesítés jön, mint Androidra.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Csabex #19204 üzenetére
Köszi! akkor előnye is van.
herrka, lehet ki van kapcsolva a Night vision ha nincs világító led, felhőbe mentés automatikus ha be van kapcsolva a Home monitoring.
-
pinnacle
nagyúr
válasz herrká #19202 üzenetére
Neked nincsenek ilyen piros pontok? Pont ezért kérdeztem, mi az előnye ennek, mert nagyon látszódik. Ha nem is ennyire intenzíven, de látszódik.
Az viszont jó, hogy az értesítéseket többféleképpen is lehet továbbítani, 360°-nál csak Whatsapp, Facebook van. 2304x1296-ban rögzít a felhőbe (igaz ingyen) csak 640x360-ban tölt fel. Lehet amikor fontos lenne, akkor ebből nem sokat lehet majd látni. Van megoldás előfizetéssel nagyobb felbontású tárolásra?[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz herrká #19195 üzenetére
Ennél már csak én vagyok rosszabb, aki nem is használ jelszót/azonosítót az telefonjához.
Másnak nincs gondja az EC3 riasztással? Nem tudom, hogy ez egyedi probléma vagy ez ilyen. Úgy látom nekem is hol jelez, hol nem. 2021.09 gyártású, eleve a legfrissebb firmaware volt rajta. Ennek látszódik az infrája, olvasom ez akkor 730 nm vagy 850 nm-es. Egyébként ennek van valami előnye, pl. nagyobb távolságot világít meg?[ Szerkesztve ]
-
-
pinnacle
nagyúr
Xiaomi kamerákat PC-n is lehet nézni. Enyémet nem ismerte fel
[WARN]<00:24:39.184 T:17608> :ignore model: chuangmi.camera.026c02
a legjobban hasonlítóra chuangmi.camera.ip026c írtam át, így már működik. Ha mozgatom az ablakot, akkor viszont lefagy az alkalmazás. Ajánlott bekapcsolni a kétlépcsős azonosítást, mert semmi figyelmeztetést nem küld a belépésről.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz MaCS_70 #19065 üzenetére
Milyen aktív PoE-t használsz? Mondjuk az EC3 tápja biztos megfelelő passzívnál is. Igaz 12V-ot nem írnak. Van olyan PoE, ami többet tud 100Mbps-nél? Gembirdnél reklamálták, hogy nincs ráírva a 100Mbps. Hotspotnál a nagyobb sebesség jól jöhet, igaz ahhoz olyan IP kamera kell, ami többet tud. Nem tudom van egyáltalán ilyen. EC3 2,4GHz, 100Mbps.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz ALgore2 #19051 üzenetére
Köszi! Jó tudni, hogy nem kell Gateway, hiába írja a forgalmazó a kézikönyvben. Hotspot jó lenne a kertben, láttam, hogy LAN-on keresztül áramot is kaphat. Viszont később olvastam, hogy a passzív PoE nem jó. Ebben a videóban passzívat mutatnak, ha nem jó, akkor mi kellene helyette?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Arra gondoltam, hogy Hotspotként lefedi a kertet. Használatiban azt írják, hogy önállóan nem, csak Gateway-el használható. Ezt viszont nem mondták a tesztekben. Valakinek van ilyen kamerája, kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
3MP szerintem úgy jött ki, hogy 2304x1296. Most látom a kézikönyvben csak 1920x1080-at írnak, nem tudom melyik az igaz. Valószínűleg az utóbbi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GTX 260 896MB GDDR3 PCIE Golden Sample videókártya
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest