Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
tag
válasz hevepapa #26589 üzenetére
Ez már érdekes lehet köszi!
Annyi h itt rákeresve valaki dicséri a képet van aki szidja nagyon!?
Van aki tud képet mutatni nappal és éjjel is? Ez elég lényeges lenne azért.
Másik, hogy volt aki rákérdezet hogy aksis...
Nem találtam erre utaló írást mondjuk így lehet hülye kérdés aksis és ha igen akkor hány naponta kell tölteni vagy nem az és kell áram neki?!Mekkora és milyen sd kártya kell bele h 5-6 nap rögzítésre elég legyen?
Olvastam h van felhő alapú mentés de az nem játszik. -
Bondix
tag
válasz Bondix #26584 üzenetére
De ha esetleg van 40ezer-ért napelemes kamera akkor jöhet.
Mert ugye akkor nem kell áram semmi csak a megadott helyre rögzíteni így az arra szánt összeg is mehet a kamerára. De utána nézve nem találtam, igy gondoltam nagyobb eséllyel találok egy WiFi-s áramos kamerát 15 be. -
Bondix
tag
válasz hevepapa #26577 üzenetére
Igen egy napelemes volt!
De itt olvastam h kb nem fogja valószínű feltölteni az aksit a nap főleg nem télen amikor rövidebbek a nappalok és itt rá keresve 90%ba szidják a napelemest. Így elengedtük.Aztan mivel ahoz ugye nem kellett volna áram tehát rá kérdeztem pár villanyszerelonel hogy adott egy konnektor a ház oldalsó falán és onnan egy másik épületre (garázs) amihez kb 10-15m kábel szükséges plusz ami még kell csatorna vízálló kisdoboz és amivel ki lehet feszíteni a kábelt keresztbe (ezeket már ők mondták mint szaki) az mennyibe lenne. Ez jött ki 15 anyag és 10-15 munkadij.
S mivel a keret rá fix így jött hogy kb 15ezer lenne egy kamerára.
A wifi az kb egy falon menne át és úgy az udvarba mint írtam kb 10m-re lenne a kamera.
Ma a telefonnal oda mentem ahova tervbe van a kamera és full-on volt a WiFi térerő tehát úgy gondolom h egy anternás kamera erőssége elég lesz. Ha véletlen nem akkor se baj mert van egy nem használtba lévő wifi erősítőm amit beiktattok ha netán kell de szerintem nem.
Néztem amiket itt ajánlanak de azok külföldi oldalon vannak és nekünk pedig jövő héten már készen kéne lennie a kamerának mert elutazunk.Ezért igy egybe véve mivel annyian szidtak a linkelt és más napelemes kamerát is azaz ötlet kuka.
Van napelemes ami ajánlott de az pedig nem fér bele a keretbe.
Így a rá szánt keretből lejött a választ a villanyszerelok álltal mondott anyag költség és munkadij és így maradt a kamerára szánt összeg ami 15ezer. -
Bondix
tag
SD kártya megvan. (4500ft volt) de lényeg az megvan ami jó hozzá megfelelő gyorsaságu...
A netet nem szeretném kábelel mert bentről jönne ki a szobából és nem akarunk falat fúrni!
A WiFi ki ér odáig így azzal nincs gond szerintem. De persze tudom biztosabb lenne a kábel de wifi lett a választott
Így az áram az kint van az udvaron konektor és onnan lenne a kamerahoz vezetve egy xy m kábel plusz ugye a cső amibe megy az védi az időjárástol plusz valami amivel ki van feszítve ugye a két épület között és van az a víz álló doboz ami a kemera mellett van amibe teszik az össze kötött kábelt.
Nekem is soknak tűnt az anyag de három villanyszerelot hívtam és kb mind azt mondta tehát azért így számoltam.Tehát a kérdés 15 be milyen WiFi-s kültéri kamera van ami telefononon távolról xy programmal elérhető SD kártyára rögzít.
Banggood és hasonló oldalakon tudom van de nekem jövő hétre kéne sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
válasz jézusom #26569 üzenetére
Kinek mi a normális mi az igénye
Lehet 1misiért is venni rendszert stbDe most sürgős tehát ebay stb nem játszik ideglenesen kéne és ha nem is napelemes mert azt látom nem igen dicsérik de persze ha árulják csak valakinek meg felel ugye, de legyen...
A teljes keret 40-45 ezért néztük a napelemes ott nem kell szerelni áramot csak felfurni és ennyiTehát akkor így legyen most egy sima wifi kamera távoli eléréssel SD kártyára való rögzítés amire a keret 40-45ezer max szereléssel egybe.
Ma rá kérdeztem pár villanyszerelonel mert nem voltam képbe mennyi lehet...
Ahova szeretnénk az kb 10m kábel meg amiket mondott h kell és az áram bekötése stb az
15 az anyag és 10-15 a munkadij azaz 30 ezer. Ez így fix mondjuk
Tehát mivel a keret rá max 45 ezer így max 15be kell kamerát néznem. -
Bondix
tag
Az udvarra szeretnék a bejárati kapu miatt egy egyszerű kamerát minden kábel stb nélkül.
Ezt néztük ki. Valaki vélemény? -
Bondix
tag
válasz Bondix #25871 üzenetére
Ezt találtuk
Ezt szeretném kérdezni mint vélemény róla.
Kettő darabb lenne.
Maga a kamera így adott ennek csak áramott kell kapjon mivel wifi-s így net kábel nem kell így a net van a lakásba max egy wifi erősítő kell az udvarra az kb 6000ft amit néztem.
Beltéri egység HDD rögzítés stb nem kell nem lesz mert ez sd kártyára rögzít pár naponta felülirja és egy aplikácio segítségével még telefonon nézhető távolról.A lényeg mint írtam üresen marad egy lakás és annak a védelme miatt lenne ez csak azért nem szeretnénk egy 100 ezer forintos rendszert oda.
Ha véletlen történik valami betörés stb az vissza nézhető a SD kártyáról.
Ennél olcsóbb megoldás nem létezik szerintem, és a kábeles nem wifis kamera elhelyezése meg kb a duplája lenne. -
Bondix
tag
Sziasztok
WiFi kamerát szeretnék a ház köré!
2-3 db-os elég lenne
Nagy követelmény nincsen annyi hogy távolról elérhető legyen és olcsó.
Nem fogok itthon tartózkodni és ha esetleg valaki a házba betörne az miatt kéne csak.
Valószínű nem fog előfordulni de jobb félni mint megijedni.Tehát wifi van a házba.
Külső kamera kéne ami nem ázik be és telefonról rá tudjak nézni.
Kamera látótávolság 10-15m elég lenne.
Felbontas FullHD elég
Felvétel elég ha egy sd kártyára rögzít 2-3 napot mindig nem kell beltéri HD egység.
Valami kínai is jó lenne nem egy brutál minőség kéne lényeg ha már kint van az is elriasztó hatású azért.Mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
válasz markussandor #23148 üzenetére
Analóg
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest