Új hozzászólás Aktív témák

  • vagamo

    őstag

    válasz hossszú #1226 üzenetére

    :B :B
    Nehezen tudok, bármelyikről is jót mondani, mert mindegyiket sz@r szerelni! :U Sok alkatrész nincs bennük, kidolgozásban is közel azonosak! Legfőbb különbség, hogy a drágább darabok, rozsdamentes elemei le vannak sorjázva /nagy szó/! A bennük lévő mozgó alkatrészek többsége mindegyikben azonos, csak a felfogatásuk változik /keringető motor, mágnesszelepek/fűtőtest (csőfűtőtest). Itt a legfontosabb szempont a zaj, olcsó gépek nagyon hangosak, olyan mintha szökőkút lenne a lakásban :DDD ! Eért megéri kicsit többet áldozni olyan gépre amibe tettek hangszigetelést is! Másik szempont a kidolgozás erről meg csak vizuálisan lehet meggyőződni, hogy megfelel-e!
    A 45 cm-es mosogatógépek mindig drágábbak a 60cm-es testvéreikhez képest! Ugyanis akik 45-öst vesznek helyszűkében/kényszerben vannak és ezt tudják a gyártók is :((( !

    tildy: Neked akkor SBS hűtők közül kell választanod [link] Ebben a kategóriában, mindegyik minősége és műszaki tulajdonsága kiváló!!! Válogatni lehet, csak a pénztárca bírja :) !

    [ Szerkesztve ]

    Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

Új hozzászólás Aktív témák