Új hozzászólás Aktív témák

  • andrás47

    senior tag

    válasz BB9000 #53033 üzenetére

    Üdv ! Köszönöm a részletes leírást, nem vettem, mert nyár jön és nem sürgős ,meg az AEG-et néztem ki, és írták itt szokott rá lenni nem csak egy év garancia, hanem 4 év is, lehet csak ősszel lesz ilyen, de ki tudom várni .
    Ahogy közben nézelődtem, árban nincs már olyan nagy különbség a két fő típus között, hosszabb távon mindenképpen kedvezőbbnek tűnik a hőszivattyús , meg hogy alacsonyabb hőfokon a ruhák is kímélve vannak .
    Írják mindkét típusnál többen is , hogy alig vagy keveset kell csak vasalni, ez nem tudom mennyire helytálló, illetve melyik szegmensre vonatkozik ,vagy általánosságban a legtöbb ruhára ? A másik kérdés még inverteresben érdemes-e gondolkodni , tudom azok drágábbak valamennyivel . Valamint mire kell odafigyelni a vásárlásnál, hogy feltétlenül tudja a gép, de nem mindegyikbe van benne, még ha azonos is az árkategória , gondolok itt tudjon feltétlen egy programot .
    Mennyire fontos , hogy magyar nyelvű legyen a program, az angolon is könnyű eligazodni a piktogramok alapján ? Esetleg konkrét típusokat tudtok ajánlani olyan 150k-ig .Köszönöm mindenki segítségét .

Új hozzászólás Aktív témák