Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz Tarokk79 #66014 üzenetére

    Nincs titok. Egyszerűen tedd be az ételt a crisp tálba, aztán hajrá.

    Meg fog sülni benne a kolbász, a csirkemell, az egész csirke, a süti, stb. Grileztem már sajtot is.

    Szoktam sütni a tálban zsiradèk nélkül rántott sajtot is, panírozott falatkákat, stb ( gyorsfagyasztott), a sült krumplihoz ott a program leírás, stb.

    A sült tök is gyorsabban elkészül a crisp tálban, mint a sütőben.

    A fagyasztott péksütiket úgy szoktam sütni, hogy az alacsony rácsra teszem a crisp tálat, abba bele a fagyasztott pl. kakaós csigát. Nekem 195 fok Celcius és 25 perc hőléggel az ideális.

    Ha nincs kedved kísérletezgetni, vannak előre bepácolt húsok, azok is mehetnek a crisp tálba, a mikród a többit elintézi. Nyilván auto crisp-re kell állítani.

    Azért nincs erre recept, mert mindenki másképp szereti az elkészült ételt. Ki kell tapasztalni.

    Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

Új hozzászólás Aktív témák