Új hozzászólás Aktív témák

  • Martell

    tag

    válasz bajnokpityu #46016 üzenetére

    A te rendszeredben igen. Semmire sem bizonyíték. De mivel senki sem fog statisztikával dobálózni, hogy márpedig 1000 rendszerből 343nál nagyon mérvadó volt 221nél nem igazán, 289nél egyáltalán, 38nál nehéz volt megálapítani.... Így szerintem ugorjuk. És sosem fogom megérteni, hogy miért is cáfolat az, ha valaki általánosságokról beszél, tudatosan köszhelyekről (hiszen nincs konkrétum) és valaki bevetődik, hogy márpedig nála máshogy van. Ez így normális, hiszen nem igaz/hamis állításokat teszünk csak.

    Majd ha azt állítom, hogy nálam reggel nem kelt fel a nap MO déli részén. És mások állítják, hogy náluk bizony felkelt és még most is süt, akkor lehet nekiugrani és megvizsgálni az állítás helyességét.

    (#46013) Ear001: Szintén zenész. + talán elsiklott a figyelmed ezen a néhány betűn ---> "Amúgy a rendszer összértékének 10-15% át szokták mondani, amit kábelekre érdemes költeni. De ez rendszerfüggő. Van lánc ami megköveteli a drága kábelt, pedig nem túl nagy az összértéke, és van lánc ami nem érzékeny annyira a kábelekre. Így akár a Cat kábelekkel is hallgatható."

Új hozzászólás Aktív témák