Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz Dorian #56412 üzenetére

    A sztereó zenehallgatás az netán pontos definíció? Szerintem egyáltalán nem.
    Valóban a vitán kell legyen a hangsúly és nem a tapasztalatcserén? A hifi rendszerépítő jellemzően az ezotéria miatt különbözik az átlagtól? Idézz tőlem egy olyan hozzászólást ami erre utal!
    Kammerer követte el azt a "hibát" (óvtam is ettől), hogy a Negyedik dimenzió sorozat beidézésével ezt a látszatot keltette olyanokban, akik többnyire irtóznak a hifi rendszerépítés alapelveitől és nem tudnak eligazodni abban a káoszban, ami a saját fejükben és mások fejében tapasztalnak.

    A hifi igényű zenehallgató rendszer, alapvetően a körülményeknek legmegfelelőbb készülékek gondos, alapos, meghallgatások sokaságán alapuló kiválasztására, azok hifis tapasztalatokon nyugvó "elvek" és szintén meghallgatásokon alapuló legmegfelelőbb elhelyezésére és eközben egy természetes hangzás minél jobb megközelítése iránti erős igényre épül. Az állványok és a kábelek a rendszerre gyakorolt hatása drasztikus, ennek kétségbe vonása, saját tapasztalatok hiányában értelmezhetetlen.
    Ami ezen túl van, úgymond ezoterikus, az nüanszokat hoz, ha hoz, nem központi kérdés, inkább érdekesség, annak ellenére persze, hogy sok kicsi sokra mehet.

Új hozzászólás Aktív témák