Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz #71562240 #59209 üzenetére

    Vagyis látható, milyen fontos szerepem van, hiszen a több mint a fél topik munka nélkül maradna, ha én nem szólnék hozzá alkalmanként.
    A probléma továbbra is az, hogy akik úgymond elbeszélgetnek a kérdezővel, azok a legritkábban teszik hozzá ajánlásaikhoz, amit Ákos 1994 is helyesen ír, hogy ez, vagy az az ajánlás úgy értendő, hogy természetesen meg kell hallgatni, mert rendszer és egyéni ízlés alapján egészen más eredmény várható, akár azonosan ajánlható készülékektől. Ez ugyanis láthatóan és általában egyáltalán nem természetes a kérdezők számára. Az összefoglalóban sincs ez minden olyan helyen megemlítve, ahol az ajánlások vannak, pedig minden esetben ott lenne a helyük, hiszen a kérdezők többsége felületesen olvas és az őt nem annyira érdeklő részeket kihagyja. Tehát az, hogy szerepel ez is valahol az összefoglalóban, az nem elegendő, több helyen is oda kellene írni !

    (#59211) BBéci
    Igen, nem rajtunk múlik, hanem a többségen. De ez csak akkor igaz, ha teljesen elzárkózna mindenki a konkrét tanácsadásoktól. Mivel ez nem így van, akkor már jobb, ha ez rendesen össze van foglalva és nem annyira naponta visszatérő téma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák