Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltnyiri

    tag

    válasz zsoltnyiri #59264 üzenetére

    Sztornó az eredeti gondolat. Sajnos mégsem fogja tudni ismerősöm elhozni nekem Amerikából a kis Miccát, szállítással és áfával pedig már 45 ezer-ért teljesen más gondolom a leányzó fekvése.

    Úgyhogy ismét segítségeteket szeretném kérni esetleges opciókkal hangfalpárra. Az erősítő maradna az SMSL SA-60. Német amazonról - ilyen egyszeri igényelhető visa card valamivel - 45 ajró, ez elég barátságos.

    A környezet és igények ugyanazok, mint abban a posztban amire válaszolok.
    Tl;dr: Méretileg a 30*20*20-at nagyon nem szeretném átlépni (értelme sem lenne, mert amit a hangminőségen nyernék töbszörösen elveszteném gondolom az elhelyezésen), sőt ha kisebb sem lenne baj. Használt jöhet. Asztalon lesz közel hozzám, nem kell nagy hangerő. Elülső reflexnyílás előny - közel lenne a falhoz. Vegyes felhasználás (játék, film zene). Zenében mindenevő - de legtöbbször klasszikus, post-rock, daft punk szerű dolgok, esetleg goatrance). Mélyet azért szeretem, de nem várok csodát ekkora méretnél és árnál. Később lehet jön majd hozzá egy mélyláda. 40-nél nem szeretnék többet költeni a hangfalakra.

    Amit apróról kinéztem (és itt az összefoglalóban is van), az a Dali Concept 1. Ez jó párosítás lenne az említett amp-al?
    Sound Art W2 volt még szimpatikus szintén apróról, de ennek a méreteit nem találtam meg sehol.
    Esetleg más alternatívák?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák