Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    T420 modbios 1.46-hoz:

    Itt van egy pipás lista ami tartalmazza milyen extrákat ad a géphez. (Tudom német az egész de szerintem jól lehet következtetni.) Ezen kívül érdemes odafigyelni, hogy ami ezen az oldalon van link az mutat a megfelelő változatra. Sajnos van több is. Utóbbi tartalmazza a v2170-es vbios-t is illetve aktiválja a hardveres AES modult is. De nekem sikerült belefutni egy olyanba ami pár hónappal korábbi és szintén 1.46-os verziószámmal fut. Csak hiányzik belőle a fenti két feature.
    Ezen kívül itt láthattok képernyőképeket a BIOS felületéről. Az Advanced menüpontot ajánlanám mindenki figyelmébe. Annyi beállítási lehetőség van, hogy totál dzsungel az egész.

    Tehát az alábbi elnevezésű modbios-t szerintem érdemes hanyagolni:
    Lenovo_ThinkPad_T420_83ET76WW-83uj28us_NWL_LEN21_ADV_RAM_Speedo

    Ezt érdemes feltenni:
    Lenovo_ThinkPad_T420_83ET76WW-83uj28us_NWL_LEN21_ADV_RAM_Speedo_AES_vBios-2170

    ----------------------------------------------------------------------------------
    Több helyen feszegetik az Ivy Bridge alapú 3. generáció i3/i5/i7 processzorok használatát. Elméletileg a coreboot adhat rá lehetőséget de még nem sikerült rábukkanom legalább egy gyakorlati megvalósításra.

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák