Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Lifeforce #2025 üzenetére

    Én is szerettem a Wintel W8-at: 20e Ft körüli beszerzési árral és moddolt hűtéssel. De 150 USD + ÁFÁ-ért nem vennék olyan cuccot, amivel még mókolnom kell, hogy működjön. Persze lesz majd ez is 100 usd a webshopokban.

    Amúgy jóval korábban írta valaki alternatívának a kijelzőhibás notikat: nemrég láttam egyet a HA-n N2930-as CPU-val (szintén nem eszik sokat - persze azért nem egy Z8300-as, de nagyon minimális a többletfogyasztása), 4 GB RAM-mal, 500 GB HDD-vel, usb 3.0-val, legalább 2 usb 2.0-val, gigabites lannal és kártyaolvasóval 30e Ft-ért. Majdnem megvettem, de aztán rájöttem, hogy a wintelem is azért került eladósorba, mert a wines laptopot (ami nélkül nem tudok meglenni) sokkal jobban kiegészíti egy droidos mini pc, szóval végül másé lett. No de ha wines mini pc-t keresnék, ezerszer előbb vennék egy ilyet, mint még egy olyat Kínából, amire hűtőbordákat kell applikálni, hogy lehessen rajta böngészni, és amiben nem bővíthető a RAM.

    Szerk.: egy ehhez nagyon hasonló gép volt, kijelző nélkül, de még jobb, ha jól emlékszem, akkor 6-7 órás akksival.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP mini PC, Lenovo 40A1 dokkoló, dual protocol m.2 ssd ház, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey)

Új hozzászólás Aktív témák