Aktív témák
-
mormota
senior tag
infopatikán a Dioneer DCP-200 39.900
míg depon azt irják, hogy az infopatikában 29.900
akkor most mennyi is az annyi? -
mormota
senior tag
esetleg más márka?
-
engusz
veterán
Duracell elemek járnak hozzá. Legalábbis nekem azok voltak hozzá. Kiegészítőnek az elemek és egy fejhallgató volt. Semmi más.
Én úgy vettem észre, hogy ebben az árkategóriában nem nagyon van jobb, szebb. Ha tévedek javítsatok ki. Mondjuk karácsonyi akcióban vettem én is, 25e Ft-ért. -
mormota
senior tag
olvasgattam- olvasgattam, megnéztem, megtetszett, de még várok vele.. addig is egy két kérdés:
az elemek akkuk?
hány mAh-ok?
mijen kiegészítő jár hozzá? (adapter/fejhallgató/egyéb nyalánkság)
eddig csak ezt az egy imp-50-eset néztem... vannak más (30e körüli áron) hasonló mp3-as kütyük is? linket szivesen látok -
engusz
veterán
Na nekem is megvolt az első, éles bevetés. :) A tapsztalataim jók. Könnyű kezelni és a rázkódásvédelem is teljesen oké. A 82A szemét buszvezetője nem tudott úgy vezetni, hogy megugrott volna a lejátszás. :)
Viszont a fejhallgatóval nem vagyok teljesen megelégedve. Lehet, hogy nekem van gnóm fülem, de mindig kiesik. A kábel pedig mindig útban van. Akárhogy rendezem, pakolom mindig zavar.
Összességében azért tényleg jó kis szerkezet! Már vásárlás előtt beleszerettem. Így pedig... ...nem biztos, hogy a barátnőmnek kölcsön fogom majd adni. ;]
[Szerkesztve] -
escie
őstag
szerintem is furcsán hangzik,
dehát manapság már nem lehet tudni semmit. :)
valami olyasmira emlékszem, hogy elem+adapter kombót javasolnak a frissítéshez.
én a helyedben kipróbálnám...
mondom, az 1.10es ripszropsz felkúszott. :)
amúgy meg olyan hűdenagy dolgokat ne várj az újabb firmwaretől. tulajdonképp nem maradsz le semmiről különösről. -
engusz
veterán
Természetesen elemről ment miközben frissítettem. Nem hinném, hogy nagyon köze lenne az adapternek hozzá. Többek között azért sem, mert a hivatalos oldalon kérik, hogy frissítés előtt ellenőrizzük az elemek állapotát. Gondolom, hogy ezek után lehet elemről is. :)
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Feladom! :(((
-
engusz
veterán
A hivatalos oldalról és az infopatika oldaláról is leszdtem már a firmware-eket. Egyikkel sem sikerült. Elolvastam mindent. Még az angol oldalon a firmware frissítés menetét is. Mindent rendben csináltam, mégsem megy. :(
Most úgy probálkozom (CD-RW-n), hogy nem írok mellé semmi mást. Hátha... -
escie
őstag
hát nemtom, mi lehet? :F
ha jól rémlik csak kiírtam a .hex fájlt, egy újraírhatóra, kétszeresen, beraktam, play, aztán kb 10 másodperc alatt kész volt.
honnan töltötted a cuccot? én az infopatika oldaláról valóval próbálkoztam. van itt sok egyéb infó is...
joilet-ben írtad a cdt? -
engusz
veterán
Huhh, nekem az 1.10-esre is azt mondja, hogy ''NO DISC''. :( Kell valami extra dolgot tenni a CD berakása és a play gomb megnyomásán kívül?
-
engusz
veterán
Grrr. Az új firmware-t (1.30) nem eszi meg sima CD-R-en sem. :( Itt is az mondja, hogy ''NO DISC''.
Most megpróbálom az 1.10-est. Hátha sikerül. Remélem nem írtam el két darab CD-R-t feleslegesen! -
engusz
veterán
Az 1.30-ast szerettem volna, de no disc felirat várt. 4x-esen újraírható Traxdata CD-re írtam fel, egy 40 Mb-os telepítő (.exe) társaságában.
Viszont az 1.10-el tanácstalan vagyok, mivel .exe kiterjesztésű.
--- Most már hajlandó működni az exe. Kicsomagolta maga mellé a hex kiterjesztésű fájlt. ---
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Végre megkaptam! Kicsit szokni kell. Egyébként most próbálkozom a firmware frissítéssel...
-
-
Cos
senior tag
A világításról pedig annyit hogy ennek is ugyanígy néz ki a kijelzője úgyhogy szerintem elég nagy eséllyel indulsz a világítás felé! Na és hamarosan minden kéken fog világítani! :) Legalábbis bízzunk benne! :D
-
Cos
senior tag
iMP-150 -el van tapasztalatom találtam egyet :) (egy vonaton) Elég jó kis kütyü na és ennek van háttérvilágítása kék! Csak az a baj hogy az előző tulaj nem hagyta ott a távirányatóját, nem tudjátok hogy hol lehetne ilyet szerezni? :F
-
engusz
veterán
Kb fél órája érkezett meg a csomag. :) A dobozt látni láttam, de nem bonthattam ki. Majd csak 24-én este. De amit eddig láttam, az tetszett... :P
-
<Adamsky>
nagyúr
A világítással az a helyzet, hogy azt szerintem a kedves magyar forgalmazók
elírták. >> Tehát nincs. Legalábbis erről árulkodik a manual.
Ha volna, akkor lenne egy menüpont a DISPLAY alatt: back light.
A firmware-ben említett ''bug'' pedig azt küszöbölte ki, hogy míg eddig a HOLD
gombra kb 10sec-re kapcsolt be a világítás, ezután a lámpa olyan hosszan fog égni, amilyen hosszú időre az említett menüpontban beállítja az ember.
Hogy ez a szöveg mit keres az iMP-50-nél... passz -
engusz
veterán
''Ha firmware frissítés esetén a kijelzon a ''No disk'' üzenet jelenik meg, akkor kövesd az alábbiakat:
- íráskor ISO 9660 írási módot és Joliet formátumot kell választani
- CD-R/CD-RW-nél az írási sebesség 2x vagy 4x legyen
- célszerű inkább CD-R lemezt használni
- lehet, hogy túl kicsi a .HEX fájl és nem tudja beolvasni a lejátszó, ezért mellé kell írni kb. 20 MB- nyi adatfájlt még a CD-re (pl. képet, de MP3-at ne!).''
Ez stimmelt? -
engusz
veterán
Miért nem ment fel az 1.30-as?
Egyébként nemrég rendeltem meg, mivel drága édesanyám elfelejtette és így ki lett osztva nekem ez a feladat. A megrendeléstől számítva kb fél órán belül telefonáltak és megbeszéltünk mident. Hétfőn hozzák is. :) Viszont csak 24-én este foghatom a kezemben. :) -
escie
őstag
aham, ilyesmit értettem én is.
tehát. a 1.30-as szoftver _tartalmaz_ backlight menüt.==> ha van világítás beépítve, akkor ezzel be is lehet állítani.
jól gondolkodom?
bele merjek kezdeni firmware frissítésbe? :F
''A nem megfelelően végrehajtott frissítésből eredő hibákért a gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget, és mindez a garancia elvesztését eredményezi! '' -
engusz
veterán
-
escie
őstag
hát sajna rossz hír...
az iriver fórumokon azt írták töb helyen is, hogy nincs háttérvilágítás... :(
van egy olyan tippem, nekünk ilyen olcsó széria jutott....
viszont.
az 1.30-as firmware újdonságai közt meg valami backlight menüről írnak. de nem tudok angolul túl jól, úgyhogy nem nagyon értem...
ha tudsz angolul nézd meg légyszi.
[L]http://www.iriver.com/support/download_view.asp?idx=440&page=1&p_name=iMP-50&word=&category=Firmware%20&%20Drivers[/L]
fotót majd később tudok csinálni, nincs itthon a gép... -
engusz
veterán
Egyébként tudsz egy fotót készíteni magáról a lejátszórol és a tartozékokról, dobozról? Esetleg úgy, hogy mellette van valami általánosan elterjed tárgy. A méretek miatt. :)
-
engusz
veterán
-
escie
őstag
megérkezett!...
tényleg nagyon jól szól...
ennél több tapasztalatom még nincs róla, tíz perce használom. :)
ja még annyi, hogy vagy én vagyok a hülye, vagy tényleg nincs kijelzővilágítás :(
a depon azt írták van. :U -
engusz
veterán
A szép hangnak örülök! A súlya lehet, hogy nekem sem fog tetszeni. A mérete szvsz nem olyan hűde nagy. Elfér egy kabátzsebben vagy egy övtáska szerűségben. A távirányító. Ezt hiányoltam én is. Későbbiek sem lehet hozzá csatlakoztatni? Az OGG meg lehet, hogy jó, de egyelőre hidegen hagy. Nekem az is újdonság és jópofa lesz, hoy mp3-at játszik a discman-em.
-
<Adamsky>
nagyúr
Szeva!
Nekem iMP-350-em van. Ha abból indulok ki, hogy az eddig halgatott összes
iRiver-nek (iMP-350, iMP-400, iFP-395) gyönyörű volt a hangja, akkor valószínű
ebben sem fogsz csalódni.
Ami nekem nem tetszik az iMP-50-ben:
- méret / súly
- távirányító hiánya
- nem fogja támogatni az OGG-ot.
Ettől függetlenül ár / teljesítményben egy jó választásnak tartom. -
engusz
veterán
Senkinek sincs ilyen kis aprósága?
-
engusz
veterán
Kérdésem volna, hogy kinek volt/van tapasztalata ezzel az mp3 lejátszóval? Az ár rendben van?
[L]http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iMP-50[/L]
[L]http://www.depo.hu/?page_number=6&id=14097&lid=5&csid=57[/L]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest