Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Mivel az egyenetlen erdős túrákról nem vagyok hajlandó lemondani, viszont derék kímélés szempontból többek szerint ajánlott lenne ösztelós bringára cserélni az amúgy remek trek bringámat...

    Találtam egy canyon nerve AL 6.0 (2015) és eléggé jónak tűnik, főleg ha meg tudnám szerezni néhány alkatrész nélkül, amit a mostaniról mentenék át.

    A váz mérete L 20" 48cm... szerintem nem korrekt a 48, szóval a 20"nek hiszek, én 181 vagyok, ez kizáró ok, vagy talán még pont belefér?

    Hosszú távra, szeretném, ha kényelmes ez lesz az egyetlen bringám évi 2-3000km max. 2015ös alu vázat okos dolog hosszabb távra venni 2018ban?

    hátul "csak" 120mm-es a rugóút, ez azt jelenti hogy elég kemény lesz, még akkor is ha kicsit alul fújom, mert ugrálni nem akarok vele? (a cél hogy kissé tehermentesítse a hátat, tehát ha csak 1 picivel jobb mint a merev farú akkor ennyit pénzt nem ér meg)

    27,5 ős kerekek ekkora rugóúttal, nem a legoptimálisabbak terepen való gondtalan sikláshoz?

    A bringát természetesen 60/40 arányban még mindig aszfalton használnám.

    Az ára kb 400.000ft lenne dropper seatpost nélkül... ja és az eladónak van róla papírja hogy megvette : )) azért ilyet sem találni sűrűn errefelé.

    Nagyon köszönöm bárki tanácsát.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák