Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #110815 üzenetére

    A tegnapi versenyről pár gondolat.

    Az erőmet megint nem sikerült okosan beosztani, sok verseny kell még mire megtanulom hogy nem az elején kell megnyerni.

    Szinte végig sokkal nagyobb tempót mentem mint kellett volna. Rajt után mikor megelőztem valakit próbáltam lehagyni hogy ne zavarjam, aztán mikor egyedül maradtam végre saját tempót mehettem, de ekkor megláttam valakit elöl aki el akartam csípni, miután megvolt őket már nem tudtam lehagyni, és remek 3as verseny alakult ki.
    Sajnos végig úgy toltam hogy inni is alig bírtam, szóval van még hova fejlődni.

    A 2 ellenfél megállt a frissítőpontnál én nem, de kb 2 km után beértek, és haverok is mondták h 1 perc pihivel, meg két banán darab után, sokkal jobban érezték magukat a bringán, ez ennyit számíthat?

    A végén utolértünk pár óvatos bringást, itt túl finomkodtam, ezért megint megelőzött az egyik srác akivel végig csatáztunk, a leejtőnél utolértem, és mikor beértünk az erdőbe megint táncoltunk a sáron. A srác megcsúszott és elesett pont előttem, én meg ráestem a bringájára, úgy hogy a kisujjam utolsó újpercét befogta az első kerekének a rotorja, és pont a limitig fordult. Ha egy fél centivel nagyobb a lendület vagy hamarabb mozdul meg ő mint én lecsapja az ujjam.

    Ilyenkor megbocsátom hogy sok más területen nincs nagy szerencsém, ez most hihetetlenül ijesztő szitu volt, amit egyből fel sem fogtam csak mikor visszapattantam és nem bírtam szorítani a kormányt, esett le, hogy egy laza hétvégi szórakozásból milyen nyomorult helyzet alakulhat ki egy másodperc alatt.

    Picit kínlódtam utána, de miután majdnem elestem mert nem figyeltem eléggé az útra, elkezdtem ismét koncentrálni és még előzgettem is a cél felé, a 3as csapatunkból aki 3. volt az esés előtt, az lett az első, a célegyenes sprintjében majdnem beértem azt akire ráestem, de így is 3. lettem.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák