Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Runner_fxr #122082 üzenetére

    Ez mind csak elmélet, mert nem tudom valaha lesz-e karbon XC-m :D . Ja, amúgy gondolom egy jobb trail/enduro nem mászik rosszabbul, mint a mostani XC-m, max 20%-os emelkedőkön nagyon rá kell feküdni a kormányra. De ha már annyi pénzem lenne, akkor valszeg jobban hajlanék karbon XC felé, szal az én szemszögemből inkább ahhoz kéne hasonlítani a trail/enduro-t, ergo akkor az lenne a kérdés, hogy melyik lenne erőrelépés felfelé a mostani gépem után.

    Toobee: Ja a fullykat sosem fogom kizárni, azon kívül, hogy a hátsó tagot is szervizelni kell, más gondom nincs velük, tudtommal karbon fully XC-k is akadnak szép számmal 10kg alatt, ami már valszeg rakétábbnak tűnne, mint a jelenlegi 13kg vasam.

    No de mindegy is, mert annyi pénzem nincs, szal a jelenlegi gépem súlyát lassan tuningolgatva le fogom vinni min. 12kg-ra, most megy rá levegős teló, majd könnyebb hajtás, aztán majd egyszer tyúkbelesss stb. és azt a maradék 2kg fölösleget a karbonhoz képest megpróbálom kompenzálni edzéssel, a fehérje olcsóbb, mint egy karbon XC :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák