Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #122732 üzenetére

    Pff, te atya ég, mikor te ezt megrendelted, egy csomagom már Bukarestben volt, azóta sem kaptam kézhez, az összes útba eső nagyobb városban volt már :))

    Eléggé idegesít hogy nem nyitottad ki azt a nagy dobozt, és nincs is rajta írás, abban mi van? hajtókar ?

    És abban a két sárga tubusban, mi van? libazsír?

    Kíváncsi vagyok mennyi lesz a bringád súlya ha pl a telót is kicseréled, azt írtad hogy most van 13 kg-nál, ami azért fura, mert az én trek bringám is 13kg, és azon hasonló felszereltség van mint amit te most összeválogattál, csak az sram megfelelője.

    Más:

    Rövid értékelést erről a markolatrólNS Bikes Hold Fast Grip, szerintem brutál jól néz ki... a képen. Tegnap megnéztem élőben is az egyik boltban, és tényleg igaz, hogy a gyűrű műanyagból van. Rettentően demotiváló, mert bután néz ki, főleg a fekete verzió, aminek barnás a felirata, ami kb semmilyen más színnel nem megy, ráadásul még csak nem is szép, olyan mintha már le lenne kopva, vagy nem sikerült egy árnyalatra festeni (a képen nem ez a verzió szerepel, a fekete markolat barna NS felirattal jön).
    Eleve nem tudom a műanyagot meddig lehet szorítani, nem-e pattan el ha túlhúzod, vagy nem-e csúszkál ha nem szorítod meg eléggé.
    A markolat rész rendben van, nagyon jó, közepesen kemény gumi, viszont szinte biztos hogy gyorsan fog kopni.
    Én senkinek nem ajánlom, ennél szinte csak jobb modellek vannak, kevesebbért.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák