Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz jjeahh #123809 üzenetére

    Azért elég kevesen vannak a hobbi bringások között, akik egy Enduro bringa minden tudását ki tudják facsarni. :) Ehhez 4-5 méter magasból kéne ugrálni, meg kb 15-20m hosszúakat.
    Én sem fogok vele ilyet művelni, soha. De ettől függetlenül rendkívül élvezetes a használata egy közepes tudással rendelkező embernek is, vagy akár egy kezdő is sokat profitálhat abból, hogy rengeteg tartalék van a bringában.

    Nekem nincs bajom a geoval, persze az enduro geometriának meg vannak a maga korlátai, extrém meredek emelkedőn, de a terepek 90%-án biztos elboldogulok vele.
    A villa az 29"-es, és boost. Ezért nagy a sárférőhely, a 27,5"+-os bringákba ilyet szoktak rakni.
    Hátul azért már kevesebb a hely, de alul a láncvilláknál elég sok.
    Igen, nagyon szép ez a szín, pedig a gyári képeken elég snassz szürkének nézett ki, nem véletlenül tetszett csak a zöld, de már nem bánom.

    Hasaggymeg: Hát a pedál az alap, de mondjuk a five ten cipő egész jól megtapadt rajta, de már meg van rendelve a Hope F20. :)

    De igen, valamennyire be kell kopnia a telónak is, de ez minimális. Volt már pár villám, és a Pike RCT3-at is próbáltam télen, sokkal jobban dolgozott mint a Yari.
    nem fogok ezzel a Motion Control csillapítással szórakozni, egy ismerősömnek van pont egy eladó Lyrik RC csillapítása. Az fog bele kerülni. Ezt a túlfújást értsd úgy, hogy max 5-10psi lehet benne pluszban, azért nagyjából tudom, hogy mi lehet az optimális nyomás alám, figyelembe véve a bringa nagyobb súlyát. Amúgy nem olyan szar a Yari, csak hozzászoktam a jobbhoz. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák