Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Wombath #135899 üzenetére

    Én is most néztem meg... de ez valóban ingyenes pálya? pl elég sok híd van rajta , meg végig van gazolva, ki és miért tartja ezt karban, ha nem kell érte senkinek sem fizetni?

    Vannak ilyen helyek nyugatabb országokban, ahol csupán jóindulatból v a sport szeretetéből emberek önkéntesen több 10 km terepet karban tartanak? (én legalább másfél hónapja ötletelek, hogy tudnék egy gereblyét kivinni 30kmre innen hogy letakarítsak egy pár száz méteres technikás szakaszt) ilyen hosszú pályákat nem is értem mivel tartanak karban, atv-vel járnak ki?

    Tegnap az egyik úton bedőlt egy fa keresztbe, letörni nem tudtam, ezért összeszedtem a nagyobb rönköket, és építettem belőle egy kis rámpát, mondjuk föld és sár nélkül nem annyira stabil, de technikás részt varázsolt az unalmas leejtőből.

    Az egyetlen megoldás a gereblyére (ha vesszőseprőnek összefogott ágaknál komplexxeb megoldás kell) hogy találsz egy olyan gereblye fejet ami belefér a táskádba, viszel 1 vékonyabb szeget, kerti kesztyűt meg egy kést/bicskát.
    A helyszínen pedig keresel egy nyélnek megfelelő ágat, majd belefaragod, és egy kővel beütöd a szeget. 2016-ban találtam ki, akkor egy egész készletet kihordtam az erdőbe, majd mivel hetekig dolgoztam, minden alkalommal elrejtetem az avarban, és igazából csak egyszer szállítottam a szerszámokat.

    (#135911) Hasaggymeg
    Dacból nem méred telefonnal? Van sok más app nem csak strava... ha ennyire nagyokat tekertek, nincs nálad navi, nem hiszem hogy minden erdőt ismernél? komoot egy remek app, 2 év után most kaptam Bihar felfedezője plecsnit, ez pl hasznosabb mint a strava, bármerre mész írhatsz véleményt, megjegyzést a szakaszról, illetve nyilván látod mások megjegyzéseit is, ez a túrázásról szól, nem frusztrál teljesítmény adatokkal ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák