Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    Halihó mindenkinek!
    Gondoltam egy nagyot és csatlakoztam a Kecajosokhoz :D
    A bicó még nem érkezett meg, de úton van, viszont lenne egy kis gondom..

    Vettem én egy ilyet -> Bicycle Computer sd-548b.

    Mivel mint említettem jelenleg nincs mivel gyakorolni, így nem nagyon tudnak még nekifeküdni, viszont amint ideér a cuccos ezzel már nem szeretnék sokat bíbelődni, így még most előre feltenném a kérdést.
    Hogyan is kell ezt majd nekem működésre bírnom?

    Youtube-n találtam néhány videót pont erről a kütyüről de olyat sajna nem ahol azt mutatják meg hogy hogyan is kell belőni.

    Kb ezer éve használtam már ilyet (nem pont ezt a típust) de az emlékeim már megfakultak, szóval ha valaki szájbarágósan letudná nekem írni hogy majd mi a teendőm akkor nagyon hálás lennék! :R

    Rémlik valami ugyan hogy majd a kerék átmérőjét(?) vagy valamijét meg kell adnom, de már nem tudom pontosan. Szóval ha esetleg valaki érez magában egy kis jó szándékot és ismeri esetleg ezt a kütyüt vagy csak szimplán tudja hogyan is működik akkor az ne fogja vissza magát!

    Kis segítségként ITT a manuálja!

    Köszönöm előre is :R

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák