Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #142709 üzenetére

    Túrákra marad a nagyobb a csúnya rozsdásságával, versenyre meg a pici - mert ha már kifizettem érte a 12 ajrót, akkor legyen valami értelme, igaz? Biztos ez is benne volt abban, hogy állítottam piszkáltam vele a féket tegnap. És egyébként annyira veszélyesen élek már, hogy belsőt sem vittem magammal. Úgy voltam vele, hogy nagyjából tervezhető, hogy ha durván defektelek, vagy lánc gond van, akkor mennyit kell tolnom. Estig visszaérek ;)
    Jó, nem lennék vidám, de az sem jó a lelkemnek, ha ott cipelem a fölösleges súlyokat. Még a kulacsokkal is úgy vagyok, hogy kétszer meggondolom, kell-e mindkettő. Viszont ha viszek, akkor már megiszom :)
    Ugyanakkor nagyon utálnám, ha valami apróság miatt kellene feladnom, olyan miatt, aminek sokkal nagyobb az esélye: pl. elesek, és elfordul a kormány, aztán szerszám hiányában nem tudom visszaállítani. Vagy túrán lazult már meg nyereg, akkor is kellett. Ezerféleképpen megszívhatom, az is lehet, hogy egyszer gondolok egyet, és mégis viszek belsőt/láncbontót..
    Túra esetében kevésbé agyalom túl, ott kit érdekel, ha fél kilóval nehezebb a táska. Ja, meg ha erős lennék, lehet, hogy versenyen sem érdekelne :DDD

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák