Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Fall-N #142889 üzenetére

    Túl nagy divat lett a jó test, ami még nem lenne baj, ha ezt nem mindenki azonnal, tegnapra akarná.
    És akkor adja magát, hogy használjunk valami cuccot, mert azzal majd helyettesítjük a trehány edzést és a szar kajálást. Akkor ott van sok "edző", gondol egyet, bevásárol mindenféle mocskot, tele vágja magát, fél-egy év múlva az átlag józsi meg elájul tőle, hogy az anyukád úristenit, mekkora pajszerod van, nekem is ilyen kő. És már fizeti is az alkalmanként 5 ezret, egy idiótának, aki 2 gyakorlatot nem tud csinálni helyesen. Aztán pár hónap múlva már adja a cuccot a növendéknek, attól persze valami eredmény lesz, és mindenki boldog.
    Ez a hozzáállás nyilván nevetségessé teszi ezt a sportot. Sajnos kevesebben vannak azok akik tisztán, jól csinálják, mint akik idióta módon. De itt nem is a szteroid a legnagyobb gond, mert mint mondtam, azt is lehet ésszel művelni. Inkább a hozzáállás, hogy azonnal akarunk mindent. Ha valaki edzett már mondjuk 5 évet folyamatosan, és nagyjából elérte a természetes fejlődésének a felső határát, ha úgy érzi, ezt meg lehet tolni egy kis tesztoszteron propionat-al, bár a beszerzésénél nagyon észnél kell lenni. De mivel egy nagyon alap és olcsó szteroid, ezért ezt kevésbé hamisítják mint a drágább szereket. Mellékhatása kis és normál dózisban kb semmi. Heti 15mg testo-t termel egy egészséges férfi heréje. Ezt megtolod mondjuk nem többel mint heti 50mg, ami testépítő mércével nézve, lófütyi, már ezzel is nagyon komoly eredményeket lehet elérni. Az idióta meg betol heti 3 sustanon-t, ami 750mg.

    Az mondjuk csak rész igazság, hogy nem mindenki alkalmas testépítésre, mert magunkhoz képest kell fejlődnünk elsősorban, nyilván a genetika rengeteget számít ebben a sportban, de az egyén szemszögéből nézve bármilyen szintű fejlődés jó. Az persze igaz, hogy vannak olyan szerencsés genetikával rendelkező emberek, akik tisztán 1 év edzéssel úgy néznek ki, mint más 10 év edzéssel, meg cuccal, de az más kérdés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák