Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz sebgutkopf #149190 üzenetére

    A jelenleginél hosszabbat semmiképpen nem szeretnék, a láncvilla viszont jó lenne ha rövidebb lenne, így a fordulékonyság mindenképp javulna. Derék-csuklófájdalom jó kérdés, ez sajnos zsákbamacska, mert nincs ahol kipróbáljak egy sportosabb vázat. Esetleg 40mm-vel magasabbra húzott nyereggel falnak támaszkodva próbálgatom még majd a bringát, csak hát így a pedállt alsó állásban már nem érem el :D . Terepen lefele az összes havernál gyorsabb vagyok még így óvatos duhajként is és jobban szeretek mászni, szal nem hiszem, hogy engem az alacsonyabb kormány korlátozna a lefeléken, cserébe még élvezetesebbek lesznek a felfelék (gondolom).
    Amúgy érdekes ez a téma, mert ha a topikban valakinek túl alacsonyan van a nyerge, automatikusan az szokott lenni a reakció, hogy "nem nagy neki az a bringa?". Pedig ezek szerint több múlik a geón, mint a méreten és magas emberek egyszerűbb elérni a sportos testtartást, mert kb. csak kiszedik a hézagolókat, lefelé fordítják a stucnit és kész. Kivéve persze ha a nagyobb vázmérettel nő a fejcsőmagasság is, mert olyant is láttam már.

    Más: 12 körül bevittem éves nagyszervizre a Recon RL-t, 4-kor már szóltak, hogy kész is. Megyek érte, a szervizes srác sajnálkozva fogad, hogy eltörte a 12 eurós Riesel Design mini sárvédőmet, adott cserébe egy kb. 7 eurós kínait és a szervizért nem fogadott el egy fillért sem :))

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák