Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Acef #149561 üzenetére

    Nah, ez túl szép hogy igaz legyen :P eleve, mi a fenével csavartad bele az imbusz fejbe? Onnantól azt a negatív csavart már nem szeded ki?

    Röhögtök, itt a csodás alkotásomon, de 5 perc alatt kész volt, és azóta 2 nadrágomat is megmentett az olajtól. A csipesz tényleg jobb is meg szebb is, de ha sietsz, elfelejted és rábsztál, annyira kacsán nem lehet tekerni hogy ne érjen bele.
    Mivel semmilyen lyuk nincs a felfogatásra, esztergáltatni is overkill szerintem, ahhoz eleve méritcskélni kell, pontos adatokkal meg minden, az nem az én asztalom.

    Ez lesz a 2.0 verzió, persze nem így, mert nekem van váltóm, de ezt precízen körbe lehet tekerni, csak még nem tudom mihez fogjam oda.
    Ha ez megvan, akkor jöhet valami jó kis tákolt sárhányó is, persze sokkal egyszerűbb lenne venni egy rendes bringát, de ez a vas már annyi mindenre volt használva, nem lenne szívem eladni.

    (#149709) Hasaggymeg
    Nekem viszont pont jó lenne, mavic ust szelepk már megvannak, rendeld váradra, és elmondom milyen vele gurulni :P
    (1 hete meg van rendelve egy csomag bikeDiscóról, még csak fel sem adták, a felnijeimet, igaz hogy elég nagy csomag, de még most sem jelzi hogy bármi is hiányozna, egyszerűen nem válaszolnak miért nincs még úton.)

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák