Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz trialboj #151064 üzenetére

    Én akkor vagyok különöen hálás, amikor hosszabb bandázós terepezésre megyünk, a banda fele defektet kap, amivel félórákat izzadnak, miközben mindenki rájuk vár... nekem ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy milyen fasza, hogy én ezt teljes egészében elfelejthetem, sőt, milyen király lenne, ha az egész banda tubelesses lenne és csak hajtanánk gond nélkül :D . Szoktak is érdeklődni ilyenkor, hogy mennyibe kerül a tyúkbelesítés :K .
    Ha nem érzed a súlykülönbséget és nem vagy grammbuzulós, akkor a nehéz guminak nézd a jó oldalát: valszeg van anyag benne bőven és emiatt a tej sokkal hatékonyabban tömíti a lyukakat. Nekem az a tapasztalatom, hogy a könnyű külsőn mivel sokkal vékonyabb a gumiréteg, a tej nem mindíg tömíti, ráadásul könnyebben szakadnak, ezért ezek tubelessel sem annyira biztonságosak. Cserébe a vékonyabb külsők tubelessel sokkal hatékonyabban elnyelik az apróbb köveket-gyökereket, szal terepen kényelmesebbek.
    A mavic felniről meg annyit, hogy ízlés kérdése, szerintem nagyon jól néz ki a felnid a schwalbe gumikkal, látványosabb lett a bringád. Az én Mavicomon hatalmas feliratok meg matricák voltak, amint kivettem a dobozból, lekapartam az összeset :DDD
    Ja, ha továbbra is veszít a nyomásból, önts utána még egy kis tejet. Vagy a kerekenként 80-100ml már benne van?

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák