Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz -=RelakS=- #151412 üzenetére

    A hírek felét olvasod te is. Magyarország eleve rossz időzónában van, és igen azt jól olvastad, hogy a télit kéne megtartani, viszont azt a GMT +2 óra szerinti időzónában.
    Illetve azt te se veszed figyelembe, hogy kelhetsz te korán, de az iskolák (gyerek van?), intézmények, hivatalok, a munkahelyek jó része ezt nem engedi, vagy engedheti akár nemzetközi mivolta, akár az ügyfél elérhetőségi idő miatt. Hozzáteszem nálunk én segítem a munkatársakat, hogy lehetőség van reggel 7-kor kezdeni, de korábbra nem engedélyezhetek munkakezdést.
    Reggel munka előtt hiába kel fel az ember hamarabb azt az időt nem lehet úgy hasznosítani, mint a munka utánit. Hajnali 5-kor nem mehetsz bankba, nem mehetsz az ügyvédhez, nem keltheted a gyereket, hogy menjél iskolába 3 órával hamarabb, nem mehetsz kormányablakba, se boltba (akár ruha, vagy kaja), se mozi se színház, egyszerűen a fű se nő hajnalban, egyedül a pékek szállítanak ki árut.
    Sportra se igazán jó az alacsony energia szint miatt (6030D ezt már írta).
    A lényeg, hogy el kell fogadni, hogy sokan sokféle életritmusban élünk és nem lehet senkiét se etalonnak tekinteni és erőltetni. Tolerancia és kompromisszum.

Új hozzászólás Aktív témák