Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Napfénysüti #163187 üzenetére

    Már rég beperelték volna őket, sőt, tuti meg is történt. Hidd el, hogy vissza tudják keresni, és megmutatni, hogy mondjuk csütörtökön 22 órától, péntek reggel 6-ig ez ilyen áron volt. És valahol ott van apró betűben, hogy a feltüntetett ár, egy korábbi ár, nem a gyártó/forgalmazó által javasolt ár.
    Elhiszem, hogy sokan bedőlnek neki, az egész kereskedelem erről szól. Hogy idézzek egy ismerőst: A vevőt így is, úgy is átb@xod, hiszen ebből élsz. Az a lényeg, hogy ne érezze magát átb@xva, akkor boldog lesz a termékkel. Ennyi. Csak nézd meg, hogy mindenki addig boldog a bringájával, amíg ide be nem linkeli. ;]
    Illetve ehhez jön, hogy a magyar vevőnek még mindig az kell, hogy érezze, ő fogta ki az aranyhalat, és mekkora üzletet csinált, és ehhez kell az, hogyha nincs képben a piaccal, akkor boldog lesz, hogy ő nyert. És annyiért vett terméket, amennyiért akart. Egy off példa, most vett a cég kocsit: az egyik gyártónak olcsóbbak voltak a termékei listaáron, de csak 5 % kedvezményt adott, bármit csináltunk. A másik drágább volt, de 25 % kedvezmény lett a vége, és így is az első alatt lett a vételár. Érdekes volt, mert majdnem az első lett, de utánajárással kiderült, hogy a másodiknak nem a listaárból kell kiindulni, mert máshogy áraz.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák