Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz flash- #179965 üzenetére

    flash-: leírtam külön.
    xy.zsolt: ez nem is rossz ötlet :DD . Mondjuk amerre múltkor mentem, ott a 70 km középső 50-es részén (amin a szint többsége volt), nem volt lakott terület egyáltalán. De ha outival megyek hosszabb útra, akkor ez még hasznos lesz.

    Hasaggymeg: ott van az :P .

    szkink: na nekem azért annál több víz kell :). A sisak és a lámpa tippet köszönöm! Ennyit mondjuk nem hiszem, hogy szánok sisakra :DDD.

    szimpláncsak: köszönöm neked is! A mezzel az a baj, hogy a kaja/ruha kombó hosszabb túrán - most éppen - egy tornazsákban van a hátamon, így a zseb nem opció. A vázra épp ráfér 2 6dl-es kulacs, annál nagyobb sajnos nem.

    ZolkoW: ivana közben megadta a választ azt hiszem :) . Amit írsz, az reálisnak tűnik, de amíg nem látom be formula szinten, addig nem tudom elfogadni, bármennyire is szeretném.

    bardi: dehogynem tud az GNSS-t (lásd fentebb), mert a GPS is GNSS. Szerintem érdemes lehet naponta bekapcsolni (nyilván nem tudom, hogy maga a komputer pontosan hogyan csinálja, de szerintem elég valószínű, hogy ez segíthet).

    RaiZka: a Moon Nebulát elég sokan ajánlották. Nekem is tetszett, csak ahhoz drága, hogy elhagyjam. De akkor ezek szerint ez nem valós gond. Esetleg tudsz arról képet küldeni, hogy milyen rögzítővel lehet nyeregtáskára rakni? Mert ilyen képet nem találtam.

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák