Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz HollyBoni #204321 üzenetére

    Azt nem értem, hogy az xc-sek 90%-a hogyan tud mégis zsebes mezben tekerni, ráadásul a többségükön bővebb a mez, mint rajtam és a legtöbb nem cipzáros. Az elején kényelmetlennek tűnt, de meg lehet szokni, hogy a derekamon vannak a cuccok és valóban nagyon praktikus lenne, ha nem ugrálna benne minden. Mondjuk az is igaz, hogy eddig az összes bringás, akivel tekertem, azt mondta, hogy utálja az olyan köves gyökeres meredek emelkedőket, amiket én annyira imádok, páran le is szállnak és inkább tolják. Bunnyzni meg akadályokat átugrálni sem igazán láttam egyet sem, inkább az endurós-trailos ismerősök szoktak ilyeneket csinálni.
    Hátizsákból én amúgy ezért vettem Syncro-t, legalább lejtőn és síkon átfúj a menetszél a hátizsák és a hátam között, ergo sokkal kevésbé izzadok bele, mint az átlagos hátizsákokba.

    #204315 Zoliwrc: Lehet az Ikon nem csinálja, vagy sűrűbb a tejed. Nekem Forekaster van és Rekon 3C MaxxSpeed TR EXO, Stan's tejjel. A Schwalbe gumikon apró foltocskákban szivárgott át a futófelületen, a Maxxisoknak meg az oldaluk úgy néz ki, mintha vizes terepen jártam volna és nem száradt volna meg teljesen a gumi. Trialboj is hasonlóról számolt be.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák