Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Toobee #205721 üzenetére

    A leírás alapján a blaze nem csak hamarabb érhető el, de a speckója is jelentősen jobb. A teljes értékű gx hajtás az xd driver-el jövőbe mutatóbb, meg ha már súly a gx fogsor is kb 200g-al könnyebb mint az nx, ami csak egy rugózatlan tömeg. Illetve a pike ultimate kivitelben jobb villa mint a sima fox34 perf… A sram fékekre meg dettó az rsc verziók fékkarja is teljesen más érzés (csapágyazás miatt) mint a sima R, meg a kontakt pont állítás.
    A blaze kivitel az mindig egy kicsit csapatósabb verzió a YT-nél, bár ez esetben még súlyban is picit könnyebb. Illetve ne feledd, ha túl laposnak éreznéd a gépet, ott a flip chip, amivel meredekebbre állítható a geó (alapból a laposabb állásban szállítják).

    600€ a különbség, ha ezt a gyengébbre amúgy is rálocsolnád, akkor a szerelés nélküli verzió egyszerűbb. A core 2-n a felfüggesztést gondolom nem cserélnéd, mert az az igazán drága upgrade, mert a blaze-en magasabb polcról való a teló és a tag is, több állítással, finomabb csillapítással. A charger 2.1 nem kicsit jobb mint a sima grip, az már a grip 2 szintje.

Új hozzászólás Aktív témák