Új hozzászólás Aktív témák

  • bardi

    aktív tag

    válasz peugeotmate #206421 üzenetére

    Az igs-nél van egy telefonos app, ami bluetoothon keresztül kommunikál az órával, és ha abban az alkalmazásban a stravát hozzáadtad, akkor automatikusan fel fogja neked tölteni oda, elvileg csak el kell indítanod az app-ot, bekapcsolni az órát, és megy is.
    Ez így leírva jól hangzik, de nekem annyira megbízhatatlan volt a program, hogy már csak usb-n keresztül töltöm fel számítógépen, addig legalább töltődik is... Ez amúgy androidos tapasztalat, nem tudom iphone-on jobb e a helyzet, elképzelhető.
    A gps szerintem elmegy rajta, nem a legpontosabb, meg ha sokáig nem volt bekapcsolva, hosszú, míg talál jelet. Én ezt úgy oldom meg, hogy amíg készülődök, kirakom az ablakba az órát, amíg összeszedem magam, lesz gps jel. Menet közben még nem ment el a gps sose, pedig erdőben megyek szinte csak, ahol pl telefonnak már nincsen térereje (bár tudom ez nem igazán függ össze). A kiírt sebesség sokszor marhaság, meg ugrál, főleg lassú, 3-7 km/h haladásnál erdőben, pedálfordulatot is kicsit késve írja ki, de nem rosszabb, mint az itteni panaszok a jóval drágább órákra...

    A kijelzője nálam még mindig olvasható volt, a háttérvilágítás automatikusan bekapcsol, a beállított idő alapján.

    '92 Honda VFR 750

Új hozzászólás Aktív témák