Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sebgutkopf #206968 üzenetére

    Ezt tervezem, ezért írtam a Pilist, meg akkor ahogy írtad a Nagykovácsiban lévőt is meg fogom nézni. Kamaraerdő az innen nincs 10km én oda szoktam mászkálni, viszont csak az erdei red trailt ismerem, az ugratókat nemtudom merre vannak, de ha van akkor körbebringázom majd.
    Ok akkor kb hasonló okból tolod te is flattel. Akartam is írni, hogy én nem nagyon ülök fel a marketing szövegeknek, de amit a fivetenről írnak, hogy jól tapad, azt baromira igaz. Tényleg csak a húzás hiányzik de hát valamit valamiért..
    Basszus megnéztem ezt a bikeparkot amit írtál, Wexl Trails hát ez simán vállalható távolságban van. Azt mondod kezdőknek is van itt pálya? Most legelem körbe a weboldalt, köv szezonban ezt meg kéne néznem. Gondolom érdemes legalább 2-3 napos hosszúhétvégét odatervezni.
    Okés nekem ez a 3m magas eldobó ez kb az insta halál lenne, ezeket szerintem én csak videon fogom megtekinteni (:

    Pepszi: Törökbálinton párszor voltam de csak áttekerőben, az erdei részét nem vágom. Merre felöl érdemes bemenni vagy melyik rész az ahonnan vannak jó lefelék? Tervben van ez is jövőre, főleg, hogy itt van a szomszédban.
    Ez lenne a pumpapálya: [link]

    [ Szerkesztve ]

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák