Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Stauffenberg #22393 üzenetére

    Persze, hogy nem kényelmetlen, de az igaz, hogy a csodás hajkölteményeket, amiket manapság "férfiak" is előszeretettel hordanak, biztos lelapítja. :) És ez ugye igen fontos, egy férfinek a belőtt, ratyi séró mindennél fontosabb kell, hogy legyen! :)

    Én nem azt mondom, hogy legyen Amerikai típusú egészségügy, azt én sem tartom igazságosnak, amire gondoltam az az, hogy aki például bizonyítottan tüdőbeteg vagy szívbeteg és mellette dohányzik, az fizessen többet. Nekem erről az a véleményem, hogy ha van pénz bagóra, napi szinten akkor legyen másra is, vagy akkor azt hagyja abba és már is a felszabadult összeget az egészségére fordíthatja.

    Valóban DH-t is űztem, bár most nincs Dh gépem, csak All mountain, de az igaz, hogy mindig is vonzott az extrém szakág és mai napig elég csapatósan kerékpározom az erdőben, de mindig védőfelszerelésben. Egyébként meg semmivel se veszélyesebb ez mint védőfelszerelés nélkül, fék nélkül a közúton közlekedni. Szerintem ott több veszély fenyeget, estem én már nagyokat, komoly bajom soha nem lett, az ember esni is megtanul az erdőbe. De ha fék nélkül elütsz valakit, vagy belecsapódsz egy autóba, azt nem nagyon lehet kivédeni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák