Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    Nos, tegnap átvettem az új bringám, ami nem más, mint egy: [link] Giant XTC SLR1, 2021-es, kék színben. :B Egy kompromisszumot kellett kötni, ahogyan azt a legtöbb gyártó/bolt honlapján is lehet olvasni, bizonyos alkatrészek esetén keszlethiany miatt más, azzal megegyező színtű alkatrészt tesznek a bringára. Nálam ez a fékkel történt meg, a leírásban említett M500 helyett egy Tektro fék került rá, télre jó lesz (nagyrészt aszfalton fogok alapozgatni + Pilisi aszfalt utak, néha remélem azért kijutok terepre is). Egyébként normális, jó érzete van, de azért szeretném majd lecserélni, szóval a kérdés, hogy mik azok a Shimano fékek es szériák, amikkel nem lehet mellélőni 40-60k Ft értékben? (Akár ha lesz most black friday :F ).

    Egyébként a váz gyönyörű, és könnyű, a teleszkóp is az (nem orrnehez a bringa), lemérve pedálok, kulcstartók nélkül nincs 12 kg, 11,8 az L-es. Azt gondolom hogy ez elég jó súly egy full gyári, alu setuphoz képest. A kerekek is rendben vannak, a hátsó agy szól mint az állat, úgyhogy alig várom hogy mehessen vele.
    Saját kép még nincs, remélem jövő héten kijutok vele legalább egy próbakörre. :K :B

    [ Szerkesztve ]

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák