Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Runner_fxr #237572 üzenetére

    Azóta is a Mavic supporttal levelezgetek amúgy :) Tök szépen leírták, hogyan kell szétszedni az agyat, kicserélni a tengelyt, ábra, videó, minden, csillagos ötös.

    De azt a k***a tengelyt sehol nem kapni! Amit linkeltél, nem szállítanak MO-ra. A Mavic direktben nem adnak el semmit. Közben találtam EZT a "sima" kerékszettet, ehhez van minden, ami gyanús lett. Hogyhogy ehhez nem kell a tengely, miközben ugyanaz az agy?

    Újabb levél a Mavicnak. Úgy néz ki, mégsem ugyanaz az agy, mert ehhez nem kell a tengely. Lehet, hogy ez még nem a ratchetes verzió?

    A support megadott egy cseh disztribútort, akiknek szintén írtam, hogy ugyan árulják már el, hol a füttyösbe kapni a tengelyt itt valahol az EU-ban.

    Na mindegy, vagy elengedem az egész témát, vagy inkább a drágább DT Swiss lesz a vége, ami megint lutri, hogy ratchet vagy 3 kalapácsos a 370-es agy miatt. Egyébként ez olyan rohadt sokat számít kommuter / túrázós vonalon, hogy megérjen + 50 ezret? Mert akkor 103 ezerért megrendelem az Allroadot, aztán kész.

    Az egészen azért rugózok amúgy, mert a régi MTB-hez Mavic felnis kerekeket fűzettem Novatec agyakkal, és király volt. A Novatec árképzése viszont már nekem sok(k).

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7

Új hozzászólás Aktív témák