Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Na, szóval akkor unboxing, vigyázat, tl;dr + kontentcunami alert!

    Ma ugye megjött a Noko Life Urban E-Bike. Sajnos a szar idővel együtt, egész délután esik, szóval nagy próba nem lett a dologból. Technikai adatok a linken, de röviden: 14,1kg, 250W hátsó agyba épített FSA motor, 250 Wh akku a vázban, 1x11 sram apex váltás.

    A dobozt már láttátok, de itt van nő meg kutya, hogy érzékelhető legyen a méret:

    Na jó, a kutya az kicsi, meg a nő sem nagy, ez is tény. A doboznyitást feltettem youtubera, örüljetek: [link], hozzám hasonló youtube-fóbiásoknak ugrás előre, hogy mit is találtunk benne:

    Teljesen összeszerelve érkezett, az extraként rendelt kiegészítők nagy részét is felszerelték nekünk (még a feláras extra kormányt is), csak a kormányt kellett irányba állítani, és a pedálokat felcsavarni (adtak lítiumzsírt is hozzá).

    Az egyetlen negatívum, hogy a maradék kiegészítő a doboz alján volt. Először a kutyát küldtük be érte, de nem értette, mi van, szóval utána küldtem az asszonyt:

    Kicsi dobozokról szintén egy unboxing videó itt: [link]. Pedál fém, egészen korrekt, szerintem marad is rajta, lámpák faszák, természetesen akkus, USB-s cuccok. Csengőt a sok szir-szar miatt, ami a kormányon van, nem bírtam feltenni (ugye hajlított, trekking kormány, alig van rajta egyenes szakasz), ment fel helyette egy flexibilis pántos cateye, ami úgyis volt itthon. Az egész szerelés tartott talán negyed óráig, inkluzíve fényképezés-videózás. Itt a végeredmény:

    És mindjárt indulhatott is a tesztüzem: [link], [link]. Természetesen macskakövön, hadd szokja. Meg mert az van az utcánkban. Ismét két kép azoknak, akiknek nincs kedvük videóra kattintani:

    Az az SP Connect telefontartó marha jól vizsgázott rögtön, tényleg stabilan tart, meg se mozdult benne a telefon. Csak azért mondom, mert szoktatok ilyesmit keresni. A linkje itt van a többi kiegészítő között, ezeket kértük/kaptuk még a bicajhoz:

    BAM – Shock absorber handlebar
    BEELINE – DISPLAY GPS DEVICE
    Garmin Remote Shifter
    Phone Holder – Stem kit
    NOKO Fenders + Rear Rack Set

    Eleve elég drága csomag, mondjuk ezek közül a beeline komputer eleve jár most hozzá akcióban alapáron, a többit az Eurobike-os akciós csomag részeként ajánlották fel. Meg mert eléggé összehavorkodtunk már tavaly is, idén meg is ismertek, sőt azt mondták, vártak is minket, meg eleve úgy mentünk oda, hogy na most tényleg biciklit venni jöttünk. Sőt, még Noko-s baseball sapit is tettek félre, direkt nekünk! Az elektromos kiegészítőket még nem próbáltuk, asszonynak programja volt este, szóval véges az idő, meg az időjárás sem ideális. Remélhetőleg a hétvégén ki tudjuk próbálni, lesz annyi napsütés, hogy érdemes legyen elmenni tekerni egyet. Szóval a menettulajdonságokról, meg a naviról / garmin távirányítóról majd akkor tudok valamit mondani.

    Ja, új gumikat egyelőre nem rendeltem, első körben megnézzük, mit tudnak ezek a 'gyári' CTS-ek. Ja, még egy érdekesség: olyan rohadt keményre fújva érkezett, csak úgy pattogott a macskakövön. Nem mértem rá, de így érzésre meglepődnék, ha nem lenne benne vagy 4 bar nyomáson a jó kis szicíliai levegő. :F

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák