Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Mezga Aladár #273365 üzenetére

    Azt már kb minden megugorja (alis reviewokban is akadnak akik csekkolják).
    Sőt, fotokromatikusnál szerintem eleve 'alap'.

    Sokan vakon hisznek brandnek. Erre nagyon kevés márka szolgál rá.
    (De pl egyik kedvenc kínai márkám a Fenix az biza megugorja sok eu-s neves márka minőségét. Ha ők valamit máshogy csinálnak mint az átlag (lásd BC25R), kiderül hogy igazuk van. Szal bennük pl 'vakon' bízok.)

    Szintén volt valami márkás sárga üveges szemcsim áz elején, olyat torzított, hogy párszor fának, korlátnak mentem vállal.
    Úgyhogy az alaposabb reviewoknak hiszek valamennyire, aztán rendelek próbára.
    De így is van lukrafutás, jó branddel, jó termékkel is akár.

    Lásd Garmin Epix.
    Dcrainmaker, Defzit, számos írott és yt tesztet olvastam, néztem róla. Egy fenix7 amoleddel, mi baj lehet. Mindenütt mutatták, tessék, látszik a napon is!
    Igen, tűrhetően. HA felemeled a karod. AOD-el semmi ha süt a nap, kormányra így értelme sincs rakni, de nem is kapcsolja be a kijelzőt. Gokartozásnál, evezésnél és persze főként bringázásnál (főleg mtbnél, és/vagy nagy sebességnél, rossz úton) nem opció legröbbször a karlendítés, hogy lássam. Megértem hogy túrázónak vagy futónak ez így is tök jó, nekem használhatatlan.
    Fenix 7 meg azért nem lett utána, mert ezek nekem nehezek, színekért cserébe kevésbé jól látszik mint a monokróm. Plusz a jobb súly mellett jobb védelemmel, kopásállósággal, jobb gombokkal is az Instinct maradt a kedvenc.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák