Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz dom1n0 #274714 üzenetére

    Köszi, igen, tele a net ezzel az új-használt kerékszettel, a saját márkás agy miatt mindenképp kell majd másik.

    Ja, és most nézem a geo adatokat az oldalon, és nem tudom, miért írtak a főoldalon fixen 170-es hajtókart, az L-es mérethez eszerint 175-ös van. Francba, pedig kipróbáltam volna a rövidebbet :D

    Ahogy nézem, a Hyde-hoz képest 2 centivel alacsonyabb a stack, 6 mm-el hosszabb a reach, és 4 centivel rövidebb a bringa tengelytávja. Szóval kb ugyanaz, csak fordulékonyabb.

    #274717 szimpláncsak: ja, hát most bezuhant a használtpiac, mert mindenki kivár. De az újak ára is bezuhant, méghozzá többel, mint amennyit "buknék" a régin. A megtartás kevésbé opció, mert minek két nagyon hasonló bringa? A Hyde meg ugye Alivio hajtás, fillérekért van hozzá alkatrész, tipikus olcsó városi cirkáló, nem úgy mint a másik két szíjhajtásos modellnél. Meg hát van rá még 1+ év gari, a vázra meg még vagy 5+. Én féláron (400€) odaadnám simán, mert tudom, hogy egyébként csak a pincében állna. Márciusban lesz nálunk ilyen nagy bringásbörze, arra kiviszem, ott talán elmegy jó áron. De 1/3 áron (300€ alatt) már én sem nem adnám oda, akkor inkább elrakom a fiamnak, pár év és belenő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák