Új hozzászólás Aktív témák

  • lsebestyen

    addikt

    Rendeltem pár alis cuccot:

    KEMALOCE Men Cycling 3/4 Pants Shorts - ilyenem már volt rövidgatyában, viszont 3/4-es gatyám még sosem volt. 189/76 vagyok, L-est rendeltem, passzentos, de szerintem bicón ülve jó lesz. Viszont a nadrág vége lehetne passzentosabb, térd alá kb 6cm-ig ér nekem. 20$ volt.

    GORE Cycling Wear Thermal Fleece Cycling Jacket - nyilván nem GORE, de a két ünnep között párszor volt rajtam (2-3 órákat), egy decás aláöltözővel. 5 fok körül jó, bár azért megizzadtam benne, de fázni nem fáztam a saját izzadtságomban, szóval nem fúj át rajta a szél. Kevésbé narancs mint a képeken. XL-t rendeltem, karban, hosszban jó, de lehetne szűkebb szabású. Az L méret nekem biztosan rövid lett volna karban. 19$-ért húztam be 11.11-én.

    ZTTO Bicycle Stem Computer Mount - Ez elég jó cucc. Elegem lett a Karoo rögzítéséből, állandóan azon paráztam, hogy most fogom eltörni. Sajnos a Rose stucnijára nem jó, mert a Ritchynek az a stucnija van, amin az alsó csavarok kissé felfelé állnak, így nem vízszintben lenne az óra. Tribanon használom, nagyon stabilan áll benne. 3.6 dollárba került.

    BiKe Computer Mount Bracket - Ezt tettem a Rosera, ennek a bepattintás-érzete kevésbé tetszik, de amúgy a bicón kultúráltan néz ki. Majd kátyús úton meg kell nézni. 2.69$

    Black Winter Warm Full Fingers Waterproof Cycling - jól néz ki, sajnos nagyon büdös a külseje, remélem pár mosás után elillan. Nekem nagyon ritkán fázik a kezem, egy tök vékony futókesztyűt használtam eddig télen, de kezd szétmenni, ez annál azért vastagabb. Az ujjaimat szabadon tudom benne mozgatni. Van egy full téli Aldis kesztyűm, az kemény mínuszokra jó, cserébe alig tudtam benne használni a váltóflepnit. Lapátkezűek ne vegyék, nekem az L/XL méret is éppen jó. 2.69$

    Cycling Socks Running Quick Dry Medium - nem hazudtak, tényleg középhosszú, viszont nagyon kényelmes. 1.79$ ennyiért tök jó vétel.

Új hozzászólás Aktív témák