Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Dark Archon #277027 üzenetére

    Tudom, emlékszem, hogy írtad, de hidd el nekem, hogy ha egyszer összerakod a megfelelő méretű sárvédőt, akkor tökéletes lesz. Először nekem is rosszat adtak, visszamentem a boltba, kaptam jó méretűt, tartalék alkatrészeket, és összeraktam azzal. Igen, elpöcsöltem vele pár órát, de gyerekkoromban repülőmodelleztem, szóval szeretek eltökölni ezekkel. YT videók, próbálkozás, utánanézés, és siker. Többezer km után sem lazult le egy csavar sem, úgy áll a helyén, ahogy kell, és tökéletesen megvéd a víztől. Nagyobb vízben az első végére szerintem kell valami ilyesmi, mert az kicsit felveri a vizet, de amúgy soha semmi gondom nem volt vele. Szóval a Cube-ra igenis lehet kapni megfelelő, jó minőségű sárvédőt, ami hosszú távon is jól szolgál.

    De, mint írtam, ez állandóra, vagy évente 1-2x való le-felszerelésre való. Nekem a Hyde-on fent volt nyáron is, de azon úgysem a sárvédő vesz el néhány wattot, hanem gyakorlatilag minden. Az új bringára szezonba olyan keresnék, ami tényleg gyorsan felszerelhető, az meg szerintem valami nyeregcsőre vagy nyereg alá rögzíthető, pl ilyen, vagy a Cube-nak is van hasonló.

    #277035 Hasaggymeg: jobban érdekelne, hogy mi az a bebugyolált valami a függőleges kulacstartódban? Forró házi kakaó? :D

    #277036 MC Pite: nem tudom, nekem ezek a küllőpálcikák nagyon bazárinak néznek ki. Igaz, hogy mivel nagy csomagban árulják őket, az emberek hajlamosak túlzásba vinni, és az összes küllőre rakni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák