Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz MPowerPH #293042 üzenetére

    Itt az útvonal - garminban - computer - hozza majd a benzinkút étterem pontokat ahonnan megoldottam az utánpótlást. Ha már téma volt az étkezés:
    - Egyébként én 1L kulacsot vittem, abban 1 citrom facsarva 4 műzli szelet (amit kb óránként ettem meg) és egy szendvics. Am az autót a lidl mellett van egy üzletsor(pepco stb), annak oldalánál volt egy parkoló szerűség aminek végén egy lakatolt kerités, ott az oldalán tettem le - hogy ne álljanak mellém a nap folyamán. [kép]
    - Első benzinkúton kértem viz utántöltést full-ra.
    - Onnan kibírta a kövi étteremig, ott megint viz - majd vittem magammal kis cukor és só keveréket - annak fele bele + vettem 2dl rostost amit ott elfogyasztottam + megettem a szenyát. Itt lehetett mastercard-al fizetni is. Innen jött a 9km mászás-ez volt a meredekebb rész, főleg az uccsó 4km (az a szint ahol az első kerék elemelkedhet) . (király volt) (erősebb mint a bükki utam)
    -Majd a kövi étteremnél szintén kértem vizet abba a másik felét.
    -Aztán már a 2.ik benzinkúton egy cappucino + viz utántöltés. Innen már célig oké.
    Végig jól voltam, nem volt eléhezés vagy bármi.
    A végén recovery drink 500ml, rostos - szenya és nyújtás.

    Mesés utakon mentem, 80%ban sehol egy lélek csak a természet és kilátás- még autó sem volt a mászásnál ereszkedésnél - csak a kanyarokra kellett figyelni - az út tükör sima volt széles.
    Volt egy rész ahol éppenhogy meg tudtam állni, az az egy necces pont volt ereszkedés közben.- jó ez a tárcsa fék. A harmadik mászás után óvatosabban kellett engedni, mivel az főúton ment sok autóval - szembeszél.. idegesebb is volt a gép - autók mellett észnél kellett lenni és figyelni. Varia nagyon hasznos volt végig.
    Nagyon élveztem az utat :)

    Itt a gpx fájl

    #293043lsebestyen: Nekem 123km volt oda és vissza az út.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák