Új hozzászólás Aktív témák

  • geza844

    aktív tag

    Ha már az új bringámnál tartunk (jobban mondva én ott tartok, hogy elkezdtem rajta gondolkozni), olyasmi elképzelésem van, hogy valami gyorsan haladós, túrázós gépet szeretnék, legyen strapabíró, ne legyen vele sok gond, a súlya mindegy, mert úgy is jóval könnyebb lesz nálam (most 111 kg vagyok, mondjuk mióta aktívabban bringázok, ami jelent heti 80km - 100km közötti távot az elmúlt 6 hétben, fogytam 4kg-ot, aminek nagyon örülök, szóval mire meglesz az új bringám fél év múlva, 100kg alatt leszek remélem).

    Én egy crmo vázas outi-ra gondoltam, amire tennék sárvédőt, csomagtartót, táskát, szóval szépen elrondítanám, de nekem első a funkció.

    Mindenképp használtat szeretnék, inkább valaki hozzáértőnek fizetek, hogy jöjjön el velem megnézni a bringát, de nem szeretek semmiből se újat venni, valamiért ilyen használt mániás vagyok minden téren. Remélem addigra lesz rá 150k, hogy ne nagyon kelljen kompromisszumot kötnön.

    Van e valami irány, ami felé érdemes elkezdeni keresgélni ezek alapján, vagy mi még a fontos?

    A cél egyébként munkába járás (napi 2 x 11km), néha egy túra, meg Balcsi kerülés. Szinte mindig van nálam valami cucc, és utálom a hátitáskát, mert aláizzadok, úgyhogy a nagy csomagtartós táska valószínű mindig fent lesz, és nem is lesz üres.

    Vagy inkább legyen trekking? Hmm.. hát most, hogy ezt így leírtam tényleg lehet, hogy nem is outi kellene nekem...

Új hozzászólás Aktív témák