Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz Vasinger! #66372 üzenetére

    Szerintetek a mai árakat tekintve mennyit érhet ez a bicikli? - Használt árakat lesve szerintem olyan 200k körül kérhetsz érte. Sajnos 26-os kerékméretű XC fully gépek nagyon nem kelendőek, tehát gondolom nem kell magyaráznom, eladni nem egyszerű.

    Ha ezt eladnám, mennyire lenne jó döntés egy merevvázas 27.5-ös vagy 29-es montit venni? - Mindenképpen. Ismerős Carbon 26-os fully-ról 29er Carbon gépre váltott, XC/Maraton versenyekre jár vele, természetesen majdnem 1,5kg-ot spórolt, és sokkal kényelmesebben halad.

    Azt vettem észre, hogy nem megyek annyit terepen, hogy megérje a hátsó teleszkópot meghagyni, így meg csak a pénz menne bele feleslegesen. - A plusz súlyt se felejtsd el.

    Viszont egy 29-es bringával sokkal jobban lehetne haladni aszfalton és lightosabb terepen is. Úgy tervezném a cserét, hogy a Cube árából még maradjon is valamennyi, illetve az új biciklit is használtan venném egy megbízható forrásból. - Naszóval, erre mindenképp pakolni kell ha hasonló setup-os gépet szeretnél. Először döntsd el hogy milyen összeget szánsz rá, és milyen setup-al szeretnél vásárolni. Mondjuk egy Alu vázas, 12kg-s 29er-t, igen komoly setup-al, már 250-300k körül meg lehet úszni, Carbonra azt tippelném hogy 100k-val vastagabb. Ha gondolod, tudok ajánlani bringát, főleg használtat.

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák