Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    Hali!
    Páromnak vadásznék egy jó kis bringát használtba.

    Kb 7-8éveel ezelőttig voltam aktív bringás (minden márka,tipus, etc napi szinten "megvolt") és hát most azért volt fenékre ülés, hogy ami 2005-2006 környékén 90-100ezer környéki szint volt, az most legalább 150ezer környékén elérhető. Ez probléma. :)
    használtan kéne egy szettet kihozni. Cél: MTB váz, totál átlag felhasználásra. Váz minél jobb (Én Wheeler párti vagyok, az lenne a prio, vagy jöhetnek az ismertebbek is. Egyedül a magellánt nem csípem)
    A lényeg hogy modern szép designja legyen, hisz hölgynek lesz ajándék. nem csajos idióta vacakság, hanem valami vagány szép szín-kombincáió(a mostani hervisek KTM, és kilimanjaro felhozatal lenne a mérce kb)...ezzel behatárolom magam hogy igencsak új fejlesztésűnek kell lennie. A cuccok kb mindegy, legyen márkás, és jó, de totál belépőszint. Altus váltók, acera váltókar, alap agyak, alap -mittomén tektro fék.

    A lényeg a friss design, frankó váz és maku állapot lenne. Szerintetek reális? bikemag.hu-n jofogáson, testbike-on nézegettem, szép kínálat van, de jó lenne még máshol is nézni. Tipp esetleg? (megtaláltam a saját 2900as wheeleremet 50k-ért ami remek lenne, de nem akarok ugyanolyat. :) )

    Néhány bicónak elég horror ára van 60-70 között olyan bringák aminek a mai megfelelőik 110körül megkaphatóak, hát kicsit meredek

    Szóval. reális 50körül egy alap márkás, modern és szép használt szett?
    hol érdemes még keresni?

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák