Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Zebu #6919 üzenetére

    Kelleni fog egy patentszem, mert igaz van láncbontóm, de nem akarom anélkül szétkapni.
    A 10 sebességes SRAM patentszemmel az a probléma, hogy kevesebb sebességes változatokkal ellentétben csak egyszer használatos. Persze ez csak az elv, úgy tudom, ha ügyes vagy a bontásnál, akkor a gyakorlat lehet más is.

    Jorus: A legrosszabb bringás a divatbringás.
    Végiggondolva a dolgokat, nem, csak a második legrosszabb. A legrosszabb szerintem az éjszakai nindzsa, aki azt hiszi, hogy sötét ruhában világítás és fényvisszaverő felület nélkül is tökéletesen látható. Igaz, az előbbi csoporttal eléggé nagy metszetet alkot ez a csoport ;)

    Még tavasszal vágott be elém lendületből egy bringás, amikor a zöldre váltó lámpánál indultam a Kacsa utcai bringaúton felfelé, és ha nem fékezek azonnal, esés lett volna a vége. Így úgy voltam vele, ha ennyire siet, hadd menjen, úgyis hegyre készülök, így bemelegítés gyanánt én segítem csak azzal, hogy a seggében maradok nagy nyomatékkal tekerve, a DT racsnihang teljesítményösztönző főleg akkor, ha emelkedőn felfelé és hosszan hallod :D Pechjére a Horvát utcai jelzőlámpánál is zöldet kapott, így amíg a járdán vezetett a bringaút, végig mögötte voltam (akkor sem tudtam volna előzni a szembejövő forgalom miatt, ha akarok). Eléggé nyúzott volt a feje, amikor elmentem végül mellette.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák