Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Jorus #6967 üzenetére

    Nem akarok a szabályos közlekedés megmondóembere lenni, de pontosan ismerem az említett lépcsősort. Ha te ott tempóval mész, majd ugratsz, hogy térsz ki pl. egy olyan gyalogos elől, aki éppen szeretne fellépkedni a hídra, és baromira nem számít arra, hogy a meredek lépcsősoron egy biciklis fog lefelé repülni. :U Én ilyenkor, illetve több más esetben is azért megpróbálok a másik fejével gondolkodni. Mondjuk jövök fel a párommal és a apró gyermekünkkel a lépcsőn és szemből érkezik egy ilyen "állat". Mert ahhoz hogy normálisan fogj talajt tempó kell. Még ha nem is lesz baleset, úgy ahogy van veszélyhelyzetből adódóan nem kérdeznék semmit..."Szundi-bundiba" küldeném a bringást az biztos. Utána meg vállalnám amit tettem. :B Ha pl tökös, és képzett is, és nem megy le rögtön, akkor még egy jó kis utcai ütközet is lehet belőle, és mivel senki se Duncan MacLoud benne van a kétesélyes kimenetel, de egy ilyen szituban bármikor vállalom. ;)
    Ilyen ugratásokat lezárt, biztosított lépcsősorokon szoktak csinálni, vagy óvatosan belátható módon lecsorogni, nem veszélyeztetve másokat, de amikor tempóval leröppensz, kétlem hogy tudsz annyit korrigálni hogy elkerüld a bajt. Biztos én is csinálok hülyeséget, nem akarok pálcát törni feletted, félre ne érts, csak azért a lépcsőkön való lezúzásokban ez benne van, hiszen senki sem számít rád. Ha gyalog jönnék fel hiába vagyok biciklis (is), én sem számítanék rá. ;)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák